Julkaistu 22.05.2018 0          

ERIn syksyssä Afrikkaa ja uusia mahdollisuuksia

Kuvassa muusikot Mikko Väärälä ja Noel Saïzonou. Kuvaaja: Matti Kivekäs

Tanssiteatteri ERI toteuttaa syksyn ensi-iltana tuoreen jatkumon Baila Afrikalle.

Kyläjuhlan konseptilla nähdään jälleen täysin uusia koreografioita ja kuullaan Afrikan rytmejä uusissa sävellyksissä. Rumpuvirtuoosi Noel Saizonou Beninistä tuo iltaan mukaan 12-vuotiaan poikansa Oscarin, joka on jo tanssin ja musiikin pieni ammattilainen. Vivi-Ann Sjögrenin tarut kertovat tällä kertaa Afrikan liskoista ja illan tarjoilut noudattavat samoin Sjögrenin reseptejä. Orkesterissa soittavat lisäksi Akim Color Kongosta ja Mikko Väärälä Turusta. Illan juontaa Tiina Lindfors.

ERI tarjoaa myös uuden mahdollisuuden kaikille niille katsojille, jotka eivät mahtuneet loppuunmyytyihin näytöksiin sekä Callas että HITtoCaBBAret produktioitten aikana. Callas – impressioita oopperadiivan elämästä, nähdään seitsemän kertaa loka-marraskuussa ja HITon JOuluCaBBAret kuusi kertaa marras-joukukuussa. Kuusijuhlan kynnyksellä kabaree saa pikantteja joulumausteita sekä musiikkiin että tanssiin.

HITon JOuluCaBBAren musiikista vastaa jälleen tukholmalainen huippuduo Lise&Gertrud ja Callas teoksessa vierailevat sopraano Pia Pajala ja pianisti Pasi Helin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Gatorade Center

Artukaistentie 8, Turku

www.gatoradecenter.fi

Muunneltavat tilat antavat lähes rajattomat vaihtoehdot pienistä kokouksista tuhansien suurtapahtumiin. Tilojen lisäksi voimme tarjota vieraillenne erilaisia oheisohjelmia ja runsaat pysäköintitilat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa