Julkaistu 23.05.2018 0          

Smile ostaa teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistuneet Jobio-yhtiöt

Kuvassa vasemmalta Jani Järvinen, Ari Myllyniemi, Sami Asikainen, Tomi Laaksola, Heikki Tyrväinen ja Jaakko Koivisto. Kuva: Helimaaria Utriainen, Markkinointiviestintätoimisto Propaganda

Restamax Oyj:n tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistuneen Jobio-yhtiöiden koko osakekannan. Jobio-yhtiöt on perustettu vuonna 2003 ja siihen kuuluvat Jobio Pohjanmaa Oy, Jobio Pirkanmaa Oy, Jobio Varsinais-Suomi Oy ja Jobio Uusimaa Oy.

Yritysoston myötä kaikki Jobio-yhtiöt siirtyvät osaksi Smilea 1.6.2018 alkaen. Osakkeiden kauppahinta maksetaan rahana ja myyjille suunnattavilla uusilla Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n osakkeilla. Jobio-yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuodelta 2017 oli noin 15,1 M€ ja liiketulos oli noin 1,5 M€. Henkilöstöä yhtiöillä oli vuoden 2017 lopussa noin 500.

Yritysosto tuo Smilelle merkittävän määrän sekä osaamista että vahvistusta kasvaville markkinoille pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella sekä Seinäjoella. Lisäksi yritysoston kautta Smilelle avautuu uutena maantieteellisenä alueena tärkeä Vaasan seutu.

- Jobio on kasvanut kaikilla toiminta-alueillaan merkittäväksi henkilöstöpalvelualan toimijaksi tehden samanaikaisesti alan keskimääräistä kannattavuutta parempaa tulosta viime vuosina, kertoo Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.

- Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme osaksi yhtä toimialaamme suurinta toimijaa, Smilea. Olemme kasvaneet kannattavasti ja uskon vahvasti, että tuomme Smileen sekä toimialaosaamista että paikallistuntemusta, toteaa Tomi Laaksola Jobiosta.

Jobion nykyiset osakkaat Tomi Laaksola, Heikki Tyrväinen, Ari Myllyniemi, Jaakko Koivisto, Jani Järvinen ja Henna Myllyniemi jatkavat Smilen palveluksessa ja osakkaina.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. Restamax on ilmoittanut 15.3.2018 selvittävänsä Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Raision Puulevy Oy

Raision Puulevy Oy

Puutavaraa, Rakennustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa