Julkaistu 05.06.2018 0          

Teijon metsähotelli aukeaa

Teijon luontokeskusyrittäjät avaavat 8.6.2018 matalan hiilijalanjäljen Tentsile Experience Eco Campin – ekologisen ja elämyksellisen 12 hengen metsähotellin - Teijon kansallispuistoon. Tentsile puumajoitus on vaihtoehto perinteiselle telttailulle.

- Haluamme tarjota retkeilijöille ja matkailijoille aidon ja autenttisen luontokokemuksen ripauksella elämyksellistä luksusta. Voidaan puhua nature campista ja jopa ekoglampingista, kertoo Luontokeskuksen isäntä ja eräkokki Sami Tammi.

Metsähotellin Tentsile -kausi on 8.6.-30.9. Elämysmajoitukseen sisältyvät liinavaatteet ja aamupala Luontokeskuksessa. Perusmukavuuksiin kuuluvat lisäksi wc-, suihku- ja saunatilojen käyttö. Teltat on sijoitettu Teijon kansallispuiston upeisiin näköalamaisemiin Mathildedaliin. Tentsile on luontoystävällinen, eikä jätä jälkiä ympäristöön.

Hiljaisuus, tuoksut ja yön äänet siivittävät nukkujan uneen ja tarvittaessa voi saada univahdin turvaksi ja kaveriksi uuteen kokemukseen ja elämykseen.

Elämysmajoituksen oheen voi varata myös elämyksellistä avotuliruokailua Teijon kansallispuistossa Mathildedalissa sijaitsevassa kodassa. Se mahdollistaa pienryhmien ruokailun luonnon keskellä.

Teijon kansallispuisto sijaitsee Salossa Mathildedalin 1800-luvun ruukkikylän vieressä. Teijon kansallispuistosta löytää varsinaissuomalaisen vivahteikkaan luonnon.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa