Julkaistu 05.06.2018 0          

Teemapäivät tahdittavat Naantalin Muumikesää

Laulua, tanssia, halauksia ja herkuttelua – niistä on Muumikesä 2018 tehty. Naantalin Muumimaailma avaa porttinsa lauantaina 9.6. Tänä vuonna Muumimaailman kesä rytmittyy teemapäivien ympärille. Tarjolla on satumaisia elämyksiä vaarattomasta juhannuksesta Muumipeikon synttärijuhliin.

- Haluamme tarjota vieraillemme tänä kesänä perinteisten satukohteiden lisäksi jotain uutta. Juhannuksesta elokuun loppuun ajoittuvat teemapäivät rytmittävät kesää ja tarjoavat uudenlaisia elämyksiä Muumifaneille, kertoo Muumimaailman markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen.

Muumimaailmassa nähdään tuttuun tapaan myös päivittäisiä teatteriesityksiä. Muumiteatterissa lauletaan Suuren Muumien Toivelaulukirjan sävelissä ja ihastellaan Muumipeikko ja maailman viimeinen lohikäärme -näytelmää.

Lisäksi pikkuväki voi kuunnella tarinoita Nuuskamuikkusen teltalla, askarrella Muumikirppuja Hosulin ja Sosulin Purkilla tai uittaa veneitä koskessa.

Ravintolatarjontaa täydentävät tänä kesänä Niiskun Perunatehdas sekä Smoothie-baari.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Gatorade Center

Artukaistentie 8, Turku

www.gatoradecenter.fi

Muunneltavat tilat antavat lähes rajattomat vaihtoehdot pienistä kokouksista tuhansien suurtapahtumiin. Tilojen lisäksi voimme tarjota vieraillenne erilaisia oheisohjelmia ja runsaat pysäköintitilat.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa