Julkaistu 05.06.2018 0          

Teemapäivät tahdittavat Naantalin Muumikesää

Laulua, tanssia, halauksia ja herkuttelua – niistä on Muumikesä 2018 tehty. Naantalin Muumimaailma avaa porttinsa lauantaina 9.6. Tänä vuonna Muumimaailman kesä rytmittyy teemapäivien ympärille. Tarjolla on satumaisia elämyksiä vaarattomasta juhannuksesta Muumipeikon synttärijuhliin.

- Haluamme tarjota vieraillemme tänä kesänä perinteisten satukohteiden lisäksi jotain uutta. Juhannuksesta elokuun loppuun ajoittuvat teemapäivät rytmittävät kesää ja tarjoavat uudenlaisia elämyksiä Muumifaneille, kertoo Muumimaailman markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen.

Muumimaailmassa nähdään tuttuun tapaan myös päivittäisiä teatteriesityksiä. Muumiteatterissa lauletaan Suuren Muumien Toivelaulukirjan sävelissä ja ihastellaan Muumipeikko ja maailman viimeinen lohikäärme -näytelmää.

Lisäksi pikkuväki voi kuunnella tarinoita Nuuskamuikkusen teltalla, askarrella Muumikirppuja Hosulin ja Sosulin Purkilla tai uittaa veneitä koskessa.

Ravintolatarjontaa täydentävät tänä kesänä Niiskun Perunatehdas sekä Smoothie-baari.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kartanon Karkuri Oy

Karsluodontie 14, Uusikaupunki

www.kartanonkarkuri.fi

KP 158, R (ei anniskeluoikeuksia), S. Paintball, maalaisolympialaiset, ihmispallot, kotasauna, palju, laavu ja rantasauna.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa