Julkaistu 11.06.2018 0          

Filateliapalvelu lahjoitti MLL:n Naantalin osastolle

Suomen Filateliapalvelu Oy:n julkaisemasta Mannerheim juhlalajitelman myyntituotosta päätettiin lahjoittaa osa lasten ja nuorten hyväksi. Lahjoituskohteeksi valikoitui paikallinen toimija sen takia, että lahjoitussummalla saadaan aikaiseksi jotakin konkreettista. MLL:n Naantalin osastosta kerrottiin, että 800 euron lahjoitussumma omalta osaltaan mahdollisti tänä vuonna Pop-up Pikkunuokkarin nuorten kevytyrittäjien palkkaamisen.

Suomen Filateliapalvelu Oy on postimerkkialan suurin yritys Suomessa ja toimii Naantalissa. Yritykseen kuuluu tytäryhtiönä Hellman -huutokaupat. Viime vuoden liikevaihto yhtiöillä oli noin 2 miljoonaa euroa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Hus Lindman

Piispankatu 15, Turku

www.huli.fi

Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. Helposti muunneltavat tilat 172 asiakaalle lisäksi kesäterassi Aurajoki näkymin. Pienemmät tilaisuudet mahdollista järjestää Cafe Fikassa Piispankatu 14. Hyvät maksuttomat pysäköintitilat ravintolan vieressä. Ravintolan aukioloajat: 
Maanantai - perjantai lounas klo 11.00 - 15.00 muina aikoina tilauksesta.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa