Julkaistu 12.06.2018 0          

Tampereen Työväen Teatteri kehittää asiakaskokemustaan Hansdotterin kanssa

Hansdotterin porukkaa jokirannassa.

Tampereen Työväen Teatteri haki monipuolista asiakaskuntaa entistä paremmin palvelevaan asiakaskommunikaatioon strategisista kumppania pitkäjänteisesti. TTT valitsi turkulaisen Hansdotterin. TTT on toukokuussa aloittaneen Hansdotterin ensimmäinen asiakasjulkistus.

– Saimme viisi hyvää ehdotusta, mutta niistä erottui muita kirkkaammalla näkemyksellä Hansdotter, jonka lähestymisessä oli vahva ja lämmin ymmärrys kuluttajakäyttäytymisestä. Hansdotter ymmärsi, että emme halua myydä pelkästään lippuja, vaan haluamme rakentaa pitkäaikaisen suhteen asiakkaidemme kanssa. He ymmärsivät, että parhaimmillaan teatterielämys jatkuu jouhevasti lippujen tilaamisesta väliaikatarjoiluihin ja narikan kautta palautteen antamiseen, sanoo TTT:n markkinointi- ja myyntipäällikkö Juhapekka Voutilainen.

Hansdotterin tiimissä ovat suunnittelijat Heikki Kiviluoto, Ritva Rähmönen, Anna Korpi-Kyyny ja Samu Rintala.

– Olemme otettuja TTT:n meihin osoittamasta luottamuksesta. Teimme paljon töitä tämän kiinnostavan asiakkuuden eteen ja oli hienoa, että työtämme arvostettiin. Tampereen Työväen Teatterin avoin ja ennakkoluuloton suhtautuminen markkinointiin ja myyntiin on ollut vaikuttavaa. Uskon, että yhteistyöstämme tulee inspiroivaa ja teatterin asiakkaita aidosti palvelevaa, päättää strategi Juuso Enala Hansdotterilta.

Tampereen Työväen Teatteri on yksi Suomen neljästä kansallisnäyttämöstä ja ainoa, joka ei sijaitse Helsingissä. Näytäntövuoden 2017– 2018 katsojamäärä nousi yli 10 000 katsojalla 152 000:een. Tuleva ohjelmisto on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja lipunmyynti on ollut vilkasta. Todellinen ilmiö tulee olemaan 18.10. ensi-iltaan tuleva Sir Elton Johnin säveltämä maailmanmenestysmusikaali Billy Elliot.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

VTM-Datamove

VTM-Datamove

Atk-asennukset, atk-huolto, Atk-konsultointia, Atk-laitteet, varaosat, tarvikkeet, Atk-ohjelmistoja, sovelluksia, Atk-palveluja, Atk-verkkojärjestelmät ja ylläpito, Ict-Palvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Scandic Julia

Eerikinkatu 4, Turku

www.scandichotels.fi

7 kokoustilaa 10-280 hengelle, 280 paikkainen juhlatila Å sali, 180 paikkainen Bistro Julienne ravintola, 155 huonetta. Hotellin yhteydessä Q-Parkin lämmin autotalli.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa