Julkaistu 20.06.2018 0          

Silja risteilee Turusta Tallinnaan jouluna 2018

Paljon toivottu suora risteilymahdollisuus Turusta Tallinnaan toteutuu, kun Baltic Princess tekee jouluristeilyn reitillä 24.-26.12.2018. Matkaan voi lähteä joko Turusta tai vaihtoehtoisesti Ahvenanmaalta.

- Turusta on toivottu jatkuvasti risteilymahdollisuutta suoraan Tallinnaan, joten tämän vuoden jouluristeily valikoitui kohteeksi täysin matkustajien toiveiden pohjalta. Vastaavaa risteilyä kyseisellä reitillä ei ole aiemmin järjestetty, eli tämä ainutlaatuinen matka tehdään nyt ensimmäistä kertaa, iloitsee aluejohtaja Nina Honkaranta.

Jouluristeily Baltic Princessillä lähtee Turusta jouluaattona klo 15.00. Laiva poikkeaa Långnäsissä klo 19.30, joten Ahvenanmaaltakin tarjoutuu erinomainen mahdollisuus lähteä risteilylle mukaan. Tallinnaan saavutaan joulupäivänä klo 11.00. Risteilijöillä on reilusti aikaa tutustua jouluiseen Tallinnaan, sillä paluumatkalle laiva lähtee klo 18.00. Långnäsiin saapuminen on tapaninpäivänä klo 7.30 ja Turkuun klo 12.00.

- Joululuristeilyillä pyritään vaalimaan joulun perinnettä ja niissä onkin yleensä hyvin rauhallinen ja jouluinen tunnelma. Laivan yleisiä tiloja koristellaan jouluisesti ja järjestetään jouluaiheista ohjelmaa, joululauluja unohtamatta. Ruokailuihin panostetaan erityisesti, ja varsinkin siihen että kaikki saavat nauttia joulukattauksensa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyllä on aina erityisen hieno tunnelmansa, sanoo Baltic Princessin intendentti Hanna Tamminen.

Turusta on vuodesta 1997 tehty jouluristeilyjä suoraan Riikaan, ja nämä risteilyt ovat olleet erittäin suosittuja. Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu, jotta jokainen pääsee nauttimaan rauhassa joulukattauksista.

Turku-Tallinna –risteilyn lisäksi Tallink Silja järjestää kolme erityistä risteilyä jouluna. Silja Europa risteilee Helsingistä Tallinnaan 24.-26.12. eli perillä Tallinnassa on reilusti aikaa. Helsingistä Tukholmaan pääsee jouluristeilylle Silja Serenadella 23.12. ja Silja Symphonyllä 24.12.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Gatorade Center

Artukaistentie 8, Turku

www.gatoradecenter.fi

Muunneltavat tilat antavat lähes rajattomat vaihtoehdot pienistä kokouksista tuhansien suurtapahtumiin. Tilojen lisäksi voimme tarjota vieraillenne erilaisia oheisohjelmia ja runsaat pysäköintitilat.

Lue uusin näköislehtemme

11/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.11.2018


Seuraa meitä somessa