Julkaistu 20.06.2018 0          

Silja risteilee Turusta Tallinnaan jouluna 2018

Paljon toivottu suora risteilymahdollisuus Turusta Tallinnaan toteutuu, kun Baltic Princess tekee jouluristeilyn reitillä 24.-26.12.2018. Matkaan voi lähteä joko Turusta tai vaihtoehtoisesti Ahvenanmaalta.

- Turusta on toivottu jatkuvasti risteilymahdollisuutta suoraan Tallinnaan, joten tämän vuoden jouluristeily valikoitui kohteeksi täysin matkustajien toiveiden pohjalta. Vastaavaa risteilyä kyseisellä reitillä ei ole aiemmin järjestetty, eli tämä ainutlaatuinen matka tehdään nyt ensimmäistä kertaa, iloitsee aluejohtaja Nina Honkaranta.

Jouluristeily Baltic Princessillä lähtee Turusta jouluaattona klo 15.00. Laiva poikkeaa Långnäsissä klo 19.30, joten Ahvenanmaaltakin tarjoutuu erinomainen mahdollisuus lähteä risteilylle mukaan. Tallinnaan saavutaan joulupäivänä klo 11.00. Risteilijöillä on reilusti aikaa tutustua jouluiseen Tallinnaan, sillä paluumatkalle laiva lähtee klo 18.00. Långnäsiin saapuminen on tapaninpäivänä klo 7.30 ja Turkuun klo 12.00.

- Joululuristeilyillä pyritään vaalimaan joulun perinnettä ja niissä onkin yleensä hyvin rauhallinen ja jouluinen tunnelma. Laivan yleisiä tiloja koristellaan jouluisesti ja järjestetään jouluaiheista ohjelmaa, joululauluja unohtamatta. Ruokailuihin panostetaan erityisesti, ja varsinkin siihen että kaikki saavat nauttia joulukattauksensa kaikessa rauhassa. Jouluristeilyllä on aina erityisen hieno tunnelmansa, sanoo Baltic Princessin intendentti Hanna Tamminen.

Turusta on vuodesta 1997 tehty jouluristeilyjä suoraan Riikaan, ja nämä risteilyt ovat olleet erittäin suosittuja. Jouluristeilyjen matkustajamäärä on rajoitettu, jotta jokainen pääsee nauttimaan rauhassa joulukattauksista.

Turku-Tallinna –risteilyn lisäksi Tallink Silja järjestää kolme erityistä risteilyä jouluna. Silja Europa risteilee Helsingistä Tallinnaan 24.-26.12. eli perillä Tallinnassa on reilusti aikaa. Helsingistä Tukholmaan pääsee jouluristeilylle Silja Serenadella 23.12. ja Silja Symphonyllä 24.12.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa