Julkaistu 21.06.2018 0          

Kesällä 2018 Kertunmäellä hävitään Kuin tuhka tuuleen

Kesällä 2018 Kertunmäen kesäteatterissa Loimaalla nähdään Panu Raipian ja Rauli Jokelinin käsikirjoittama komedia Kuin tuhka tuuleen, joka saa ensi-iltansa perjantaina 29.6.2018. Muut esitykset ovat 1.-11.7.

Kuin tuhka tuuleen on sujuvajuoninen jännityskomedia. Hallamaan vanhapiikasisarten Auroran ja Camillan ja heidän veljenpoikansa Helmerin pyörittämällä hautaustoimistolla menee huonosti. Kuolleisuuden kehitys ei ole riittävää, bisnes ei suju ja konkurssi uhkaa. Tulevaisuus alkaa näyttää valoisammalta, mutta myös hieman epäilyttävältä uuden asiakkaan myötä.

Amerikansuomalainen liikemies Tom Dudley saapuu Hallamaan hautaustoimistoon taskut täynnä dollareita saattaakseen isänsä lepäämään kotimaan multiin. Pakkaa sekoittavat vielä Tomin tyttöystävä Honey, Auroraan mieltynyt herra Tiainen, virkaintoinen konstaapeli Ahde sekä amerikkalainen henkivartijakaksikko. Jännittäviä ja ennen kaikkea nauruhermoja kutkuttavia hetkiä on siis luvassa.

Esityksen ohjaa Sari Äikää-Torkkeli. Rooleissa irrottelevat Kaija Joensuu, Pirkko Alhonen, Markku Ahokas, Markku Sihvonen, Kirsi Toivanen, Jani Hägg, Tarja Rantanen ja Tommi Nurminen.

Kertunmäellä on esitetty teatteria jo lähes 40 kesän ajan. Teatterissa on 350 paikkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Scandic Julia

Eerikinkatu 4, Turku

www.scandichotels.fi

7 kokoustilaa 10-280 hengelle, 280 paikkainen juhlatila Å sali, 180 paikkainen Bistro Julienne ravintola, 155 huonetta. Hotellin yhteydessä Q-Parkin lämmin autotalli.

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa