Julkaistu 25.06.2018 0          

Parceron kasvu jatkuu

Parceron toimitusjohtaja Antti Jokela uskoo yrityksen vahvan kasvun jatkuvan.

Yritysten ja organisaatioiden panostukset digitaaliseen markkinointiin jatkavat yhä kasvuaan, ja suotuisa makrotaloustilanne näkyy koko alalla. Myös digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Parcero tähtää tänä vuonna yli 25 % kasvuun liikevaihdossa ja yli 40 % kasvuun myyntikatteessa. Kasvuvauhti on ollut tasaisen vauhdikas. Vuonna 2017 liikevaihto kasvoi 46 % vuoteen 2016 verrattuna, ollen 1 670 000 euroa. Mittavaa kasvua on syntynyt yhteistyön myötä muun muassa Restelin ja Keskon kanssa.

- Kevät on ollut todella palkitseva – kiitos asiakkaille, jotka ovat auttaneet meitä kehittymään, ja luottaneet meille yhä isompia kokonaisuuksia. Kilpailu alalla on selvästi koventunut viime vuosina, mikä on hyvä asia laadun kehittämisen kannalta. Olemme pääosin voittaneet kilpailutukset, joihin olemme osallistuneet. Kasvamme edelleen uusien asiakkaiden kautta ja samalla keskitymme kannattavuutemme parantamiseen, kommentoi Parceron toimitusjohtaja Antti Jokela.

Alkuvuoden Facebookin yksityisyydensuojassa ilmenneet puutteet puhuttivat globaalisti, ja EU-alueella GDPR-laki astui lopullisesti voimaan toukokuussa. Uusi lainsäädäntö tulee suuresti vaikuttamaan henkilötietojen käsittelyyn koko alalla ja luomaan entistä eettisempää markkinointia. Keväällä 2018 Parcero lanseerasi luovan sisältömarkkinoinnin rinnalle uuden palvelukärjen: tuloksellisen digitaalisen mainonnan. Parcero ottaakin strategiassaan vahvasti kantaa teknologisen osaamisen kehittämiseen organisaatiossa, ja korostaa eettisyyttä ja vastuullisia toimintamalleja.

- Olemme hiljattain rekrytoineet paljon uusia, lahjakkaita osaajia. Olen erittäin ylpeä koko yrityksemme voimin tehdystä merkittävästä strategiatyöstä ja organisaatiomuutoksista, joilla haemme entistä parempaa iskukykyä laajemmissa asiakasprojekteissa. Uskon uuden strategian tuovan meille arvojemme takana seisovia osaajia ja vievän meitä organisaationa kohti haluamaamme tulevaisuutta. Haluamme olla mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä markkinoimaan ja myymään myös verkossa entistä paremmin. On koko kansantalouden etu, että otamme täällä Suomessa ecommerce-osaamisessa ulkomaalaisten etumatkaa kiinni, kertoo Jokela.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

L&S Tilipalvelu Oy

L&S Tilipalvelu Oy

Kirjanpitotoimistoja, Palkanlaskentapalveluja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa