Julkaistu 27.06.2018 0          

Turkulainen CTRL Reality KIRA-digin finaaliin

CTRL Reality tarjoaa erilaisia virtuaalitodellisuuden ratkaisuja.

Yksitoista KIRA-digin kokeiluhanketta tavoittelee enkeli- ja pääomasijoittajien huomiota KIRA-digin sijoittajatapahtumassa 16. elokuuta. Mukana on on turkulainen CTRL Reality.

Ympäristöministeriön KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota, jonka haasteita finalistihankkeet pyrkivät ratkaisemaan. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Finnish Business Angels FiBANin ja Pääomasijoitusyhdistyksen kanssa.

KIRA-digi järjestää elokuussa Betoniluola-tapahtuman, jossa pääoma- ja enkelisijoittajista koostuva tuomaristo valitsee yhdentoista finalistin joukosta sijoituskohteita. Hankkeita on tarjolla monipuolisesti kaikenlaisille sijoittajille - osa on vasta alkuvaiheessa, osaa on viety jo pidemmälle kypsemmäksi liiketoiminnaksi.

Turkulainen CTRL Reality tarjoaa LVI-alalle teknisten tilojen suunnittelun tueksi virtuaalitodellisuutta. Kokeilussa kehitetyllä virtuaalisella työkalulla voi helpottaa urakointia ja uusien järjestelmien käyttöönottoa esimerkiksi suunnittelemalla LVI-järjestelmä kokonaan virtuaalitodellisuudessa. Siitä on apua myös alan ammattilaisten kouluttamisessa.

Muut finalistit ovat Caidio, Cation, Congrid, Consair, Cozify, Cubicasa, It\'s a Match, Sova3D, Turre Legal ja Vektorio.

KIRA-digin tavoitteena on uudistaa ja yhtenäistää rakennusalan toimintatapoja, ja avata rakentamisen ja kaavoituksen julkinen tieto kaikkien käytettäväksi. Mukana olevien hankkeiden teemat liittyvät tiedon yhdistämiseen, uusiin palveluihin, tiedon vakiointiin, esineiden internetiin tai uusiin toimintamalleihin.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa