Julkaistu 29.06.2018 0          
NIMITYKSIÄ

Suomen EY:n toimitusjohtajaksi Mikko Äijälä

Suomen EY:n, aiemmin Ernst & Young, uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu partneri Mikko Äijälä (42). Äijälä aloittaa toimitusjohtajana 1.7.2018, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Hirvola siirtyy Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtajaksi.

Mikko Äijälä on työskennellyt EY:llä vuodesta 2004 ja nykyisessä tehtäväs­sään Suomen EY:n yritys­järjestely­palveluiden johtajana vuodesta 2012. Hän on koulutukseltaan KTM.

Heikki Ilkka EY:n pohjoismaisten tilintarkastuspalvelujen johtoon

EY:n pohjoismaiseksi tilintarkastuspalvelujen johtajaksi, Nordic Assurance Leader, on 1.7.2018 alkaen nimitetty KHT, partneri, Suomen EY:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Ilkka (47). Aiemmin yli 20 vuotta EY:llä työskennellyt Ilkka palasi EY:lle kuluvan vuoden maaliskuussa toimittuaan viime vuodet Nordean Group CFO:na.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Wellnesscenter Wilhelmina

Wellnesscenter Wilhelmina

Hierontaa, Hyvinvointipalvelu, Kauneushoitoloita, Ravintolisät, Ravintoneuvonta, Työhyvinvointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

09/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.09.2018


Seuraa meitä somessa