Julkaistu 09.07.2018 0          
VSY 2018 KESÄLEHTI JUTTUVINKKI

Kesämökki – ihanaa loikoilua vai työleiri?

– Mökkikauppaa ei yleensä tehdä järkiperustein, vaan tunteella, sanoo kiinteistönvälittäjä Timo Karuneva.

Kesämökki on monen unelma ja unelmoidessa terve järki ja harkinta usein unohtuu. Mielikuva ihanasta loikoilusta riippukeinussa saattaa muuttua työleiriksi.

– Mökki ostetaan aina tunteella. Kesäpaikkaa hankittaessa ei useinkaan mietitä kohteen arvon säilymistä tai omia todellisia tarpeita, sanoo kiinteistönvälittäjä Timo Karuneva Verdulo Oy:stä.

– Välittäjä voi toki esittää kysymyksiä, joiden avulla mahdollinen ostaja pystyy paremmin pohtimaan itselleen sopivia vaihtoehtoja. Lopullisen päätöksen tekee kuitenkin tietysti aina asiakas. Jos tavoitteena on yksinomaan hyvän kesäisen rentoutumispaikan löytäminen, pieni yksinkertainen mökki kallioluodolla saattaisi olla paras vaihtoehto. Ei hoidettavaa puutarhaa tai suuria nurmikkoalueita.

Mökeiltä odotetaan tänä päivänä lähes samoja mukavuuksia, kuin mitä kotoakin löytyy. Sähkö, juokseva vesi, hyvä lämmitys ja autotie perille ovat yleisimpiä toiveita. Mökkeilijät toivovat myös saunaa ja uintimahdollisuutta.

LUE LISÄÄ NÄKÖISLEHDESTÄ!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Hefman Oy

Hefman Oy

Henkilöstön vuokrausta ja välitystä, Henkilöstöpalvelut, Logistiikkapalvelut, Rekrytointipalveluja, Työvoimanvuokraus, Varastointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

11/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.11.2018


Seuraa meitä somessa