Julkaistu 11.07.2018 0          
VSY 2018 KESÄLEHTI JUTTUVINKKI

Wauhtiajoja ja hevosturnajaisia: niistäkin on Turun kesä tehty

Kun viime kesänä Turussa piti valita mihin yhtenä tai kahtena kiihkeänä viikonloppuna ehtisi, tänä kesänä tapahtumia on tasaisemmin pitkin koko kesää. Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenojalla on kuitenkin Turun seudun tapahtumista selvä henkilökohtainen suosikkinsa.

- Turun Linnan Turnajaiset täytyy ehdottomasti nähdä. Lähes viikon ajan 9.7.- 15.7. Linnan puistossa nähdään hevosen selässä taisteltavia keskiaikaisia taistelulajeja, mikä on varmasti upea elämys käydä katsomassa. Turnajaiset ovat samalla lajin EM-kisat – ja kaiken lisäksi se on ilmaistapahtuma, Hirvenoja kertoo.

Turnajaisten ajaksi Linnan puistoon syntyy käytännössä keskiaikainen sotilasleiri.

LUE LISÄÄ NÄKÖISLEHDESTÄ!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Studio Brahe

Studio Brahe

Valokuvaus, Valokuvauspalveluja, Valokuvausstudio

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa