Julkaistu 12.07.2018 0          
VSY 2018 KESÄLEHTI JUTTUVINKKI

Helppohoitoinen mökkipiha luonnonmukaisilla kasveilla

Helppohoitoinen luontopiha. Jos kyseessä on uusi kohde, kannattaa säilyttää mahdollisimman paljon alkuperäistä luontoa, Kirsti Palmu neuvoo.

Mökille sopii helppohoitoinen luonnonpuutarha. Mökkipuutarhuri pääsee helpoimmalla, jos suunnittelee pihan luonnon ehdoilla.

- Helppohoitoisin mökkipiha on luonnonmukainen. Jos kyseessä on uusi kohde, kannattaa säilyttää mahdollisimman paljon alkuperäistä luontoa. Mitä enemmän myllätään, sitä enemmän haitalliset rikkakasvit saavat tilaa. Esimerkiksi mäntykangasmetsä on hyvin helppohoitoista, maisemasuunnitteluyrittäjä Kirsti Palmu neuvoo.

Kirsti Palmun Keidas-Suunnittelu suunnittelee erityyppisiä viheralueita julkiselle sektorille sekä pihoja yksityisille ja taloyhtiöille. Kaarinalainen Palmu tunnustautuu monessa asiassa luontopihan kannattajaksi.

Kesämökkien työleirit alkavat olla historiaa. Mökkeilijöiden uusi sukupolvi lähtee mökille rentoutumaan, ei stressaamaan pihan kanssa.

- Kannattaa suosia melko luonnonvaraisia, suomalaiseen luontoon hyvin istuvia kasveja. Luonnonmukaisesti valitut kasvit hoitavat yleensä itse itsensä, Palmu kertoo.

LUE LISÄÄ NÄKÖISLEHDESTÄ!


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Hefman Oy

Hefman Oy

Henkilöstön vuokrausta ja välitystä, Henkilöstöpalvelut, Logistiikkapalvelut, Rekrytointipalveluja, Työvoimanvuokraus, Varastointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Pitopalvelu Kirsi Mattila

Liukolantie 124, Rusko

www.pitopalvelumattila.fi

KP max. 80, kaikki tilaisuudet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.06.2018


06-08-liite/2018Kesäliite
to 14.06.2018


Seuraa meitä somessa