Julkaistu 09.07.2018 0          

Salo hankkii 2018 - yritykset ja kaupunki yhteistyössä

Salo hankkii 2018 -tapahtuma järjestetään yrittäjän päivänä 5.9. klo 10-15 Salon kaupungintalolla. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa Salon alueen yrittäjäyhdistysten jäsenyrityksiä päivän ajaksi näkyviin kaupungintalolle. Tapahtuman tarkoitus on tutustuttaa julkisia hankkijoita paikallisiin palveluntarjoajiin ja osaamiseen sekä auttaa yrityksiä menestymään tarjouskilpailuissa. Salon yrittäjäyhdistyksissä on yhteensä noin 1200 jäsentä.

- Autamme Salon alueen yrittäjiä tarjoamaan osaamistaan kaupungille ja muille julkisille ostajille. Toisaalta autamme ostajia löytämään helpommin tarvitsemansa ja nimenomaan paikallisten yritysten joukosta, toteaa Stina Siikonen Salon Yrittäjistä.

Yksi tapahtuman tavoite on tuoda näkyviin pienhankintojen rooli ja se, miten monella yrityksellä on mahdollisuus myydä osaamistaan myös julkisille tahoille. Päivän aikana kuullaan julkisiin hankintoihin liittyviä puheenvuoroja ja tietoiskuja.

- Haluamme antaa konkreettisia ohjeita ja vinkkejä julkisen tahon hankintoihin sekä tuoda tietoa niin isoista kuin pienistäkin hankinnoista, huomauttaa Päivi Kohvakka Salon kaupungilta.

Vuonna 2017 Salon kaupunki teki hankintoja noin 140 miljoonalla eurolla. Näistä moni oli myös niin sanottuja pienhankintoja eli alle 60 000 €:n suuruisia hankintoja, joihin pienilläkin yrityksillä on mahdollisuus osallistua.

- Tavoitteemme ja toiveemme on, että Salon kaupungin ja muiden paikallisten julkisten hankkijoiden ostoihin käyttämistä rahoista mahdollisimman suuri osa kohdistuu paikallisiin yrityksiin. Tämä edistää työpaikkojen syntymistä, arvioi puheenjohtaja Jukka Alanko Salon Yrittäjistä.

Salo hankkii 2018 -tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

- Tapahtuma on rakennettu erityisesti julkisia hankintoja silmällä pitäen, mutta tämähän on myös loistava tilaisuus kenen tahansa tutustua Salon alueen yritysten tarjontaan. Toivotamme tervetulleiksi paikalle myös muut yritykset, yhteisöt ja kaupunkilaisetkin, sanoo Tarja Väänänen Halikon Yrittäjistä.

Yhteistyötä

Salo hankkii 2018 -tapahtuma järjestetään uudenlaisella yhteistyöllä. Aloite lähti Salon Yrittäjien Jukka Alangolta ja ideasta keskusteltiin ensin Salon kaupunginjohtaja Lauri Innan kanssa. Hyvä idea sai heti kannatusta ja Salon Yrittäjät kutsuivat seuraavaksi muut alueen yrittäjäyhdistykset yhteistyöhön. Tapahtumaa suunnitellaan ja toteutetaan yhteisessä työryhmässä pitkin kesää.

Samaan aikaan koottiin vastaava työryhmä suunnittelemaan ja järjestämään yrittäjäyhdistysten yhteistä iltajuhlaa yrittäjän viikon perjantaina.

- Yhteistyö kaupungin ja yrittäjäyhdistysten välillä lisääntyy koko ajan. Salo hankkii 2018 -tapahtuma on hyvä tapa tuoda esille paikallisia yrityksiä hankintoja tekevien tietoisuuteen. Yhteistyö sujuu hyvin ja yhdessä toimitaan kohti elinvoimaisempaa Saloa, toteaa

Päivi Ekman Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjistä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Wellnesscenter Wilhelmina

Wellnesscenter Wilhelmina

Hierontaa, Hyvinvointipalvelu, Kauneushoitoloita, Ravintolisät, Ravintoneuvonta, Työhyvinvointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa