Julkaistu 10.07.2018 0          

Saariston sadonkorjuujuhlilla myös Ravintolapäivät

Saariston sadonkorjuujuhlat järjestetään perinteisesti syyskuun kolmantena viikonloppuna eli 14.-16. syyskuuta 2018. Sadonkorjuujuhlien päätapahtuma järjestetään Nauvon torilla lauantaina 15.9., mutta ympäri läntisen Turunmaan saaristoa on ripoteltu lukuisia muita tapahtumia viikonlopun aikana.

Tämän vuoden uutuus ovat Ravintolapäivät, joihin houkutellaan mukaan ravintoloita kaikista Paraisten kaupunginosista. Ravintolapäivillä ravintolat laativat oman Sadonkorjuujuhlamenunsa, joka koostuu alkuruoasta, pääruoasta ja jälkiruoasta. 20 euron hintaan herkkusuut saavat valita kaksi näistä ruuista. Sadonkorjuujuhlien yhteydessä jaetaan myös Ravintolapasseja, joihin saa leiman ruokailemalla Ravintolapäivän ravintolassa. Kolmella leimalla pääsee mukaan arvontaan, jossa on jo tässä vaiheessa upeita palkintoja kuten Kalevala-korusetti, Aspö-charterin risteily- ja majoituslahjakortti, Lvngroom Oy:n potrettivalokuvalahjakortti. Ravintolapäivät järjestetään perjantaista sunnuntaihin Sadonkorjuujuhla-viikonloppuna.

Ravintolapäivien ja Sadonkorjuumarkkinoiden lisäksi Saariston sadonkorjuujuhlat tarjoavat kaikkien aikojen toiset kalan savustuksen SM-kisat Nauvon torilla lauantaina 15.9. klo 14. Viime vuonna Calle Nyholm Kemiönsaaren Rosalasta voitti tiukan kilpailun. Avoimet maatilat järjestetään Sadonkorjuujuhlien sunnuntaina. Kaikki osallistuvat Avoimet maatilat merkitään yhteiseen karttaan, jonka avulla vierailijat voivat kiertää saariston Avoimia maatiloja. Tarjolla on maaseutuhenkistä ohjelmaa ja myynnissä maatilojen omia tuotteita. 15.9. järjestetään kansallinen Osta tilalta -päivä, joten maatilat voivat järjestää myös kaksipäiväisen tapahtuman omalla tilallaan.

Sadonkorjuujuhlat koostuvat neljästä erillisestä ohjelmasta:

- Sadonkorjuumarkkinat Nauvon torilla lauantaina 15. syyskuuta klo 10-15

- Avoimet maatilat Paraisten kaupungin alueella sunnuntaina 16. syyskuuta klo 10-16

- Kalan savustuksen SM-kisat Nauvon torilla lauantaina klo 14

- Ravintolapäivät 14. – 16.9. osallistuvien ravintoloiden aukioloaikojen mukaan

Paraisten kaupungin matkailuosasto järjestää yhdessä elinkeino-osaston ja KulTa-hankkeen kanssa. Sadonkorjuujuhlien yhteyshenkilönä toimii KulTa-hankkeen projektipäällikkö Margot Wikström.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tassam Oy

Tassam Oy

Metallintyöstöä, Metallituotteita, Puurakenteita, Puusepäntyöt, Puutuotteiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa