Julkaistu 28.07.2018 0          

Saariston Perinnetapahtuma Naantalissa

Lions Club Naantali järjestää Saariston Perinnetapahtuman Naantalissa 4.8.2018. Tapahtuma pitää sisällään perinnemarkkinat, työnäytöksiä sekä talonpoikaisveneiden purjehduskilpailun.

Naantalin Purjehdusseura järjestänyt Talonpoikaisveneiden purjehduskilpailua 30 vuotta kunnes tuli väsymys ja tapahtuma jäi viideksi vuodeksi tauolle. LC Naantali elvytti tapahtuman yhdessä NPS:n ja Naantalin Vierasvenesataman kanssa viime vuonna, koska se sopii niin hyvin idylliseen Naantalin rantaan.

Nyt tapahtuma on laajennettu purjehduskilpailusta Saariston Perinnetapahtumaksi, jota kehitetään merkittäväksi saariston kulttuuria esitteleväksi ja elvyttäväksi tapahtumaksi.

Tapahtuman kehittämiseksi on saatu hankerahoitusta Varsin Hyvä ry:ltä kahdeksi vuodeksi ja tarkoitus on kehittää tapahtumaa maltillisesti niin, että se on vapaaehtoistoiminnalle sopivaa eikä muodostu liian suureksi taakaksi.

Tapahtuma alkaa lauantaina 4.8 klo 9 ja päättyy klo 19. Purjehduskilpailu alkaa klo 14.50 luokittain ja kestää noin kaksi tuntia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Varsinais-Suomen Pintaurakointi Oy

Varsinais-Suomen Pintaurakointi Oy

Laattatöitä, Lattianpäällysteitä, Maalaustöitä, Mattojen asennusta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa