Julkaistu 28.07.2018 0          

Saariston Perinnetapahtuma Naantalissa

Lions Club Naantali järjestää Saariston Perinnetapahtuman Naantalissa 4.8.2018. Tapahtuma pitää sisällään perinnemarkkinat, työnäytöksiä sekä talonpoikaisveneiden purjehduskilpailun.

Naantalin Purjehdusseura järjestänyt Talonpoikaisveneiden purjehduskilpailua 30 vuotta kunnes tuli väsymys ja tapahtuma jäi viideksi vuodeksi tauolle. LC Naantali elvytti tapahtuman yhdessä NPS:n ja Naantalin Vierasvenesataman kanssa viime vuonna, koska se sopii niin hyvin idylliseen Naantalin rantaan.

Nyt tapahtuma on laajennettu purjehduskilpailusta Saariston Perinnetapahtumaksi, jota kehitetään merkittäväksi saariston kulttuuria esitteleväksi ja elvyttäväksi tapahtumaksi.

Tapahtuman kehittämiseksi on saatu hankerahoitusta Varsin Hyvä ry:ltä kahdeksi vuodeksi ja tarkoitus on kehittää tapahtumaa maltillisesti niin, että se on vapaaehtoistoiminnalle sopivaa eikä muodostu liian suureksi taakaksi.

Tapahtuma alkaa lauantaina 4.8 klo 9 ja päättyy klo 19. Purjehduskilpailu alkaa klo 14.50 luokittain ja kestää noin kaksi tuntia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Jetta-Talo

Jetta-Talo

Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen, Talonrakennus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa