Julkaistu 30.07.2018 0          

Munavoi sai patentin

Munax Oy on saanut Laitilan Kanatarhan Munavoille Euroopan laajuisen patentin. Munax Oy jalostaa ja tuotekehittää kananmunaa ja toimittaa tuotteitaan niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoille.

- Patentin myöntäminen Munaxille on merkityksellinen asia. Innovaatiot ja eteenpäin katsominen on meille munaxlaisille tuttu asenne, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka

Laitilan Kanatarhan Munavoi sisältää suomalaisia raaka-aineita; kananmunaa ja laktoositonta voita. Valmistusmenetelmän ansiosta tuote on heti levitettävä.

- Jokainen tietää, että itse valmistettu munavoi pitää ennen tarjoilua pehmetä pöydällä. Meidän Munavoin voi nostaa suoraan jääkaapista pöytään ja se on silti heti levittyvä. Näin ollen myös monet ammattikeittiöt, kahvilat ja hoivapuolen asiakkaat ovat löytäneet tuotteen, jatkaa Torikka.

Munavoi vientituotteeksi

Munavoita syödään myös Virossa.

– Patentin myöntäminen edistää myös vientimarkkinoita. Meidän Munavoi säilyy neljä viikkoa ilman säilöntäaineita.

Viime vuosien investointien myötä Munaxin tuotantotiloissa on Euroopan moderneimmat ja nykyaikaisimmat kananmunakäsittelykoneet ja -laitteet. Laitteilla pakataan kananmunia ja valmistetaan uusia kananmunavalmisteita. Uutuustuotteita myydään niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoilla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa