Julkaistu 30.07.2018 0          

Munavoi sai patentin

Munax Oy on saanut Laitilan Kanatarhan Munavoille Euroopan laajuisen patentin. Munax Oy jalostaa ja tuotekehittää kananmunaa ja toimittaa tuotteitaan niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoille.

- Patentin myöntäminen Munaxille on merkityksellinen asia. Innovaatiot ja eteenpäin katsominen on meille munaxlaisille tuttu asenne, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka

Laitilan Kanatarhan Munavoi sisältää suomalaisia raaka-aineita; kananmunaa ja laktoositonta voita. Valmistusmenetelmän ansiosta tuote on heti levitettävä.

- Jokainen tietää, että itse valmistettu munavoi pitää ennen tarjoilua pehmetä pöydällä. Meidän Munavoin voi nostaa suoraan jääkaapista pöytään ja se on silti heti levittyvä. Näin ollen myös monet ammattikeittiöt, kahvilat ja hoivapuolen asiakkaat ovat löytäneet tuotteen, jatkaa Torikka.

Munavoi vientituotteeksi

Munavoita syödään myös Virossa.

– Patentin myöntäminen edistää myös vientimarkkinoita. Meidän Munavoi säilyy neljä viikkoa ilman säilöntäaineita.

Viime vuosien investointien myötä Munaxin tuotantotiloissa on Euroopan moderneimmat ja nykyaikaisimmat kananmunakäsittelykoneet ja -laitteet. Laitteilla pakataan kananmunia ja valmistetaan uusia kananmunavalmisteita. Uutuustuotteita myydään niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoilla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa