Julkaistu 07.08.2018 0          

Turkulainen kolmikko perusti Suomen suurimmaksi tähtäävän sijoitusalan nettitapahtuman

SijoitusSummitin sivuilla julkaistaan 3.9. - 23.9. joka päivä uutta videomateriaalia, joissa haastattelijana toimii sijoitusbloggaajana ja näyttelijänä tunnettu Jasmin Hamid.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä SijoitusSummit kokoaa syyskuussa pörssiyhtiöt, sijoituspalveluja tarjoavat yhtiöt, sijoitusalan asiantuntijat ja sijoittamisesta kiinnostuneet samaan tapahtumaan. Kolmiviikkoinen verkossa järjestettävä SijoitusSummit tarjoaa osallistujille maksutta laajan katsauksen eri sijoitusmuotoihin ja -instrumentteihin ja pörssiyhtiöihin.

Syyskuun 3. päivä käynnistyvä SijoitusSummit aikoo houkutella verkkosivuilleen yli 10 000 sijoittajaa ja sijoittamisesta kiinnostunutta. Tapahtuman taustalla vaikuttaa turkulainen kolmikko: TerveysSummitin perustaja Sami Vesamo, varainhoito- ja finanssialalla pitkän uran tehnyt Marko Riionheimo ja projektipäällikkö Pauli Nepponen.

SijoitusSummit järjestetään yhdessä Osakesäästäjien keskusliiton, Suomen Vuokranantajat ry:n ja Nuoret Osakesäästäjät ry:n kanssa.

Tapahtumassa on tarjolla tietoa osakesijoittamisesta, listaamattomista yhtiöistä, rahastoista, kiinteistösijoittamisesta ja jalometalleista sekä kryptovaluutoista.

- Perustimme SijoitusSummitin, koska haluamme auttaa suomalaisia saamaan helposti tietoa sijoittumisesta ja vaurastumisesta. Valitsimme tapahtumapaikaksi verkon, jotta jokaisella on mahdollisuus seurata ohjelmaa omien aikataulujensa mukaan. Olemme huomanneet, että fyysisissä tapahtumissa jää usein mielenkiintoisia puheenvuoroja väliin, koska ohjelmaa on samanaikaisesti useilla eri lavoilla tai paikalle ei ylipäätään ehdi juuri tapahtumapäivänä, SijoitusSummitin partner Sami Vesamo kertoo.

SijoitusSummitin sivuilla julkaistaan 3.9. - 23.9. joka päivä uutta videomateriaalia, joissa haastattelijana toimii sijoitusbloggaajana ja näyttelijänä tunnettu Jasmin Hamid. Hän on erityisen innossaan siitä, että SijoitusSummittiin on saanut mukaan iso joukko merkittäviä kotimaisia pörssiyhtiöitä, kuten Cargotec, Kesko, YIT ja Terveystalo.

- SijoitusSummit tuo pörssiyhtiöiden johdon poikkeuksellisen lähelle sijoittajaa. Vihdoinkin yksityissijoittaja voi asuinpaikastaan riippumatta kuulla yhtiöiden johdon viimeisimmät näkemykset. Lisäksi on mielenkiintoista saada keskustella sijoituspalveluita tarjoavien yhtiöiden kanssa sijoittamisen tuoreimmista trendeistä ja sijoitusratkaisuista, Hamid sanoo.

Puhujien joukossa on suomalaisen sijoitusmaailman tunnetuimpia nimiä, kuten osakestrategi Jukka Oksaharju, Nordnetin maajohtaja Suvi Tuppurainen, Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman ja Timo Rothovius Osakesäästäjien keskusliitosta.

Tapahtumaan voi rekisteröityä maksutta jo nyt osoitteessa www.sijoitussummit.fi. Tapahtuman puhujat, yhteistyökumppanit, mukana olevat pörssiyhtiöt ja sijoituspalvelujen tarjoajat on myös julkaistu verkkosivuilla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Tehohuolto Oy

Turun Tehohuolto Oy

Kiinteistönhoito, Siivouspalveluja, Sähköalan töitä, Sähköasennukset, Trukkien huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa