Julkaistu 08.08.2018 0          

Aurajoen kylpylälle esitetään rakennuslupaa

Aurajokeen suunnitellulle kylpylä-ravintolalle esitetään rakennusluvan myöntämistä. Vulcan Spa –nimellä valmisteltu kokonaisuus on tarkoitus rakentaa Aurajoen itärannalle Kuningatar Margareetan laiturin ja Erik Pommerilaisen rannan välissä olevan entisen laivanrakennusalustan päälle. Rakennus- ja lupalautakunta käsittelee lupahakemusta torstaina.

Turun kaupunki vuokraa rakennuspaikan Oy Vulcan Spa Ab:lle. Rakennuskohde sisältää saunatilat, ulkouima-altaan ja ravintolatilan ulkotarjoilualueineen.

Alue on teollisuushistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti merkittävä. Tulevaa rakennusta on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä vapaa-aikatoimialan museopalveluiden ja kaupunkiympäristötoimialan kanssa. Suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota alueelle ominaisten rakenteiden ja rakennelmien sekä alueen luonteenomaisen ilmeen säilymiseen Turun museokeskuksen edellyttämällä tavalla.

Kylpylä-ravintolan rakentaminen pyritään aloittamaan jo tämän vuoden puolella.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimisto Laulava Ovipumppu

Mediatoimistoja, Ulkomainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Gatorade Center

Artukaistentie 8, Turku

www.gatoradecenter.fi

Muunneltavat tilat antavat lähes rajattomat vaihtoehdot pienistä kokouksista tuhansien suurtapahtumiin. Tilojen lisäksi voimme tarjota vieraillenne erilaisia oheisohjelmia ja runsaat pysäköintitilat.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa