Julkaistu 08.08.2018 0          

Aurajoen kylpylälle esitetään rakennuslupaa

Aurajokeen suunnitellulle kylpylä-ravintolalle esitetään rakennusluvan myöntämistä. Vulcan Spa –nimellä valmisteltu kokonaisuus on tarkoitus rakentaa Aurajoen itärannalle Kuningatar Margareetan laiturin ja Erik Pommerilaisen rannan välissä olevan entisen laivanrakennusalustan päälle. Rakennus- ja lupalautakunta käsittelee lupahakemusta torstaina.

Turun kaupunki vuokraa rakennuspaikan Oy Vulcan Spa Ab:lle. Rakennuskohde sisältää saunatilat, ulkouima-altaan ja ravintolatilan ulkotarjoilualueineen.

Alue on teollisuushistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti merkittävä. Tulevaa rakennusta on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä vapaa-aikatoimialan museopalveluiden ja kaupunkiympäristötoimialan kanssa. Suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota alueelle ominaisten rakenteiden ja rakennelmien sekä alueen luonteenomaisen ilmeen säilymiseen Turun museokeskuksen edellyttämällä tavalla.

Kylpylä-ravintolan rakentaminen pyritään aloittamaan jo tämän vuoden puolella.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa