Julkaistu 08.08.2018 0          

Aurajoen kylpylälle esitetään rakennuslupaa

Aurajokeen suunnitellulle kylpylä-ravintolalle esitetään rakennusluvan myöntämistä. Vulcan Spa –nimellä valmisteltu kokonaisuus on tarkoitus rakentaa Aurajoen itärannalle Kuningatar Margareetan laiturin ja Erik Pommerilaisen rannan välissä olevan entisen laivanrakennusalustan päälle. Rakennus- ja lupalautakunta käsittelee lupahakemusta torstaina.

Turun kaupunki vuokraa rakennuspaikan Oy Vulcan Spa Ab:lle. Rakennuskohde sisältää saunatilat, ulkouima-altaan ja ravintolatilan ulkotarjoilualueineen.

Alue on teollisuushistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti merkittävä. Tulevaa rakennusta on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä vapaa-aikatoimialan museopalveluiden ja kaupunkiympäristötoimialan kanssa. Suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota alueelle ominaisten rakenteiden ja rakennelmien sekä alueen luonteenomaisen ilmeen säilymiseen Turun museokeskuksen edellyttämällä tavalla.

Kylpylä-ravintolan rakentaminen pyritään aloittamaan jo tämän vuoden puolella.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Hus Lindman

Piispankatu 15, Turku

www.huli.fi

Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. Helposti muunneltavat tilat 172 asiakaalle lisäksi kesäterassi Aurajoki näkymin. Pienemmät tilaisuudet mahdollista järjestää Cafe Fikassa Piispankatu 14. Hyvät maksuttomat pysäköintitilat ravintolan vieressä. Ravintolan aukioloajat: 
Maanantai - perjantai lounas klo 11.00 - 15.00 muina aikoina tilauksesta.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa