Julkaistu 20.08.2018 0          

Yrittäjämatka Milanoon ja Lago Maggiore -järvelle 12.-15.10.2018

Kuva: Andrea Lazzarini.

Milano tunnetaan Pohjois-Italian tärkeimpänä kaupan ja teollisuuden keskuksena, mutta se on myös merkittävä kulttuurin ja muodin kaupunki. Milanolla on tärkeä merkitys myös koko Italian historiassa, sillä täällä julistettiin mm. vuoden 313 Milanon edikti, joka takasi uskonnonvapauden kansalaisille. Rooman valtakunnan tuhon jälkeen Milano oli jonkin aikaa Länsi-Rooman pääkaupunkina. Keskiajalla Milanoa hallitsivat Viscontit ja Sforzat, joiden aikana kaupunkiin rakennettiin ylväitä, goottilaistyylisiä rakennuksia, kuten Duomo ja Sforza -linnoitus. Ydinkeskustan tärkeisiin nähtävyyksiin kuuluu maailmankuulu Scala -teatteri, ja kulttuurista kiinnostuneille Milano tarjoaa myös lukuisia museoita. Vaikka Milano tunnetaan hyvin hektisenä businesskaupunkina, sieltä löytyy myös rentoja ja viihtyisiä kaupunginosia, kuten esimerkiksi Taiteilijakortteli Brera ravintoloineen ja baareineen sekä Corso Comon illanviettokatu. Milanon Navigli kanaalialueella on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Via Montenapoleone -kadun varrella ovat Italian tunnetuimpien muotihuoneiden liikkeet. Tuomiokirkkoaukiolta lähtevien katujen ja Corso Buenos Airesin varrella on lukuisia pikkuputiikkeja.

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden lukijamatkalle lennetään Finnairilla Turusta Helsingin kauttaa Milanoon pe 12.10.2018 ja palataan samaa reittiä ma 15.10.2018. Milanossa majoitutaan hotelli Hotel Carrobbioon.

Perjantaina Milanoon saavuttaessa matkataan oppaan johdolla kaupungin keskustaan, johon tutustutaan kiertoajelulla. Päivän ohjelmaan sisältyy lounas ja vierailu Visconti -suvun marmorista rakennuttamaan tuomiokirkko Duomoon. Tuomiokirkkoon tutustutaan oppaan johdolla ja noustaan hissillä kirkon kattoterassille ihailemaan huikeita näköaloja Milanon ylle. Ilta on vapaa.

Lauantain teema on muoti! Ohjelmassa on kierros oppaan johdolla Corso Comon pienyrittäjien muotiliikkeissä, Breran taiteilijakortteleissa ja Armani silos -museossa, jossa on esillä Armanin upeita luomuksia. Päivän aikana nautitaan lounas juomineen.

Illalla on oopperasta kiinnostuneille mahdollista osallistua maailmankuulun La Scala -oopperan esitykseen ”Ernani”ja kuulla Giuseppe Verdin musiikkia. Esitys alkaa klo 20.00 ja lippujen hinnat ovat 250-360 euroa istumapaikan sijainnista riippuen. Muut vapaaehtoiset iltaohjelmat selviävät lähempänä matkaa.

Sunnuntaina ohjelmassa on kokopäiväretki Lago Maggiore -järvelle. Täällä luonto on jakanut tuhlaillen parastaan: rantojen vihreät nurmialueet ja puistot piirtyvät järven kristallinsiniseen veteen ja taustalla siintävät lumipeitteiset alpit. Milanosta matkataan bussilla Stresaan, jossa noustaan moottoriveneeseen ja lähdetään kohti Borromeo -suvun saaria. Ensin noustaan Isola dei Pescatori -saarelle ja nautitaan maukas kalalounas, Lounaan jälkeen matka jatkuu kohti Isola Bella -saarta, jolla sijaitsee upea Borromeo -suvun huvila puistoineen. Illaksi paluu Milanoon.

Maanantaina aamupäivä on vapaa. Huoneiden luovutuksen jälkeen bussi noutaa niin matkalaiset kuin matkatavarat ja ohjelmassa on päätöslounas italiaiseen tapaan: Pizzeria La Tradizionale. Lounaan jälkeen kuljetus lentokentälle.

Matkan hinta on 1393 euroa/henkilö edellyttäen vähintään 25 henkilön ryhmää. Ennakkomaksu on 350 euroa/hlö (laskut lähetetään 13.8. jälkeen ja eräpvä 30.8.) Loppumaksu kuukautta ennen matkaa.

Hintaan sisältyvät edestakaiset lennot veroineen, laukku ruumaan (max. 23 kg) ja 1 käsimatkatavara (max. 8 kg, 3 yön majoitus 2-hengen huoneessa + kaupunkivero, hotelliaamiaiset, perjantain opastettu ohjelma alkaen lentokentältä ja päättyen hotellille, sisäänpääsymaksut + lounas juomineen, lauantaina opastettu ohjelma, yritysvierailut, museon sisäänpääsymaksu + lounas juomineen, sunnuntain opastettu kokopäiväretki kuljetuksineen, sisäänpääsymaksut + lounas juomineen sekä maanantaina päätöslounas juomineen + kuljetukset hotelli-lounasravintola-lentokenttä.

Vielä muutama paikka jäljellä! Ilmoittautudu 11.9.2018 mennessä Matkatoimisto Heta Oy, sposti: heta@heta.com tai 050-377 1111.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Muuritutkimus Uotila Ky

Muuritutkimus Uotila Ky

3D suunnittelua, Arkeologiset tutkimukset, Laserkeilaus, Vanhojen muurattujen rakennusten korjaaminen

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa