Julkaistu 05.09.2018 0          
Parhaaksi kouluksi nousi Piikkiön yhtenäiskoulu

Viidennen Kaarina Business Racen voitto Valkeavuoren koulun Babyshark -joukkueelle

Kaarinan kaupunki ja Kaarinan Yrittäjät ry järjestivät viidennen Kaarina Business Race -teemapäivän kaikille kaarinalaisille yhdeksäsluokkalaisille perjantaina 31.8.2018. Päivän aikana lähes 400 ysiluokkalaista vieraili kaarinalaisissa yrityksissä suorittamassa yrittäjyyteen ja työelämään liittyviä tehtävärasteja.

Koko kilpailun parhaaksi joukkueeksi nousi Babyshark. Voittajajoukkue tuli ensimmäistä kertaa Kaarinan keskustan Valkeavuoren yhtenäiskoulusta. Voittajajoukkueen jäsenet palkitaan Kaarinan kaupungin Tuumasta duuniin -kesätyöseteleillä sekä kesätyöpaikoilla kesäksi 2019.

Myös koulut kilpailivat Kaarina Business Racessa keskenään. Jokaisen koulun kaikkien joukkueiden pisteistä laskettiin keskiarvo ja näin vuoden parhaiten menestyneeksi kouluksi nousi Piikkiön yhtenäiskoulu.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa