Julkaistu 04.09.2018 0          
NIMITYS

Sofokus nimitti Lotta Siutlan vahvistamaan markkinointistrategiaansa

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Sofokus on nimittänyt KTM Lotta Siutlan, 29, yhtiöön nimikkeellä Marketing Director 27.8.2018 alkaen.

Siutla on työskennellyt muun muassa seitsemän vuotta myynnin ja kehittämisen tehtävissä Media Intelligence palveluihin keskittyvällä Meltwaterilla sekä terveys- ja hoivapalveluita tarjoavalla Attendolla.

- Suomen digitaalisen liiketoiminnan osaamistaso on ihan maailman huippua. Halusimme Lotan mukaan viemään viestiämme maailmalle ja auttamaan asiakaskuntaamme poikkeuksellisen myyntihenkisellä markkinointiosaamisella. Haluamme suoraan sanottuna lyödä ihan uutta vaihdetta silmään liiketoiminnassamme, kuvailee sähköisen liiketoiminnan moniyrittäjä ja Sofokuksen perustaja Teemu Malinen.

Sofokuksella Siutlan vastuualueisiin kuuluu yhtiön kansainvälisen markkinoinnin ja viestintästrategian kehittäminen, operatiivinen vastuu jalkautuksesta sekä asiakkuuksien kehittäminen. Siutla tekee myös Turun yliopistossa väitöskirjaa aiheella B2B Inbound-markkinointi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Weldforce Oy  Ltd.

Weldforce Oy Ltd.

Henkilöstön vuokrausta ja välitystä

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa