Julkaistu 04.09.2018 0          
NIMITYS

Sofokus nimitti Lotta Siutlan vahvistamaan markkinointistrategiaansa

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Sofokus on nimittänyt KTM Lotta Siutlan, 29, yhtiöön nimikkeellä Marketing Director 27.8.2018 alkaen.

Siutla on työskennellyt muun muassa seitsemän vuotta myynnin ja kehittämisen tehtävissä Media Intelligence palveluihin keskittyvällä Meltwaterilla sekä terveys- ja hoivapalveluita tarjoavalla Attendolla.

- Suomen digitaalisen liiketoiminnan osaamistaso on ihan maailman huippua. Halusimme Lotan mukaan viemään viestiämme maailmalle ja auttamaan asiakaskuntaamme poikkeuksellisen myyntihenkisellä markkinointiosaamisella. Haluamme suoraan sanottuna lyödä ihan uutta vaihdetta silmään liiketoiminnassamme, kuvailee sähköisen liiketoiminnan moniyrittäjä ja Sofokuksen perustaja Teemu Malinen.

Sofokuksella Siutlan vastuualueisiin kuuluu yhtiön kansainvälisen markkinoinnin ja viestintästrategian kehittäminen, operatiivinen vastuu jalkautuksesta sekä asiakkuuksien kehittäminen. Siutla tekee myös Turun yliopistossa väitöskirjaa aiheella B2B Inbound-markkinointi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa