Julkaistu 11.09.2018 0          

Hintaseurantapalvelun kattavuus kasvaa: Skanska mukaan asuntokauppadataan

Suomen suurimpiin rakennusliikkeisiin kuuluva Skanska on Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hintaseurantapalvelun uusin asiakas. Rakennusalan toimijoista palvelun asiakkaina Skanskan lisäksi ovat mm. NCC, Westpro, Peab, Luja, Bonava ja JM Suomi sekä yli 20 muuta yritystä.

Hintaseurantapalvelu tarjoaa alan toimijoille ajantasaista markkinainformaatiota. Hintaseurantapalvelun asiakkaina on yli 80 % kiinteistönvälitysalan yrityksistä ja palveluun on kirjattu kiinteistönvälittäjien tekemät kaupat vuodesta 1998 lähtien. Palvelun asiakkaina ovat nyt myös kaikki suurimmat rakennusalan toimijat.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja Maria-Elena Cowell iloitsee Skanskan mukaantulosta:

- Asuntokaupan tietojen kattavuus on tärkeää, ja sen vuoksi on olennaista saada myös rakennuttajat Hintaseurantapalvelun asiakkaiksi. Hintaseurantapalvelu tarjoaa luotettavan tiedon siitä, miten yleinen hintataso kehittyy niin uusien kuin vanhojen asuntojen osalta.

Suomessa on viime vuodet eletty rakentamisen kulta-aikaa. Hintaseurantapalvelun tilastojen mukaan uudisasuntokauppoja tehtiin viime vuonna 10 612. Tänä vuonna uudisasuntokohteita on myyty heinäkuun loppuun mennessä 5586. Tilastoasiantuntija Ilkka Lehtisen mukaan uusia osakeasuntoja valmistuu tänä vuonna 28 050 ja ensi vuonna 29 000. Lehtisen luvut perustuvat Tilastokeskuksen aineistoon.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Mäki-Yhtiöt Oy

Hakakatu 3, Turku

www.nummensauna.fi

Olemme 70 vuotta Turussa toiminut kokous-, juhla- ja saunatila. Tilat ovat toimivat 10 - 80 henkilölle. Pyydä tarjous juhlistasi! Terveisin Nummen Saunan väki.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa