Julkaistu 11.09.2018 0          

Hintaseurantapalvelun kattavuus kasvaa: Skanska mukaan asuntokauppadataan

Suomen suurimpiin rakennusliikkeisiin kuuluva Skanska on Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hintaseurantapalvelun uusin asiakas. Rakennusalan toimijoista palvelun asiakkaina Skanskan lisäksi ovat mm. NCC, Westpro, Peab, Luja, Bonava ja JM Suomi sekä yli 20 muuta yritystä.

Hintaseurantapalvelu tarjoaa alan toimijoille ajantasaista markkinainformaatiota. Hintaseurantapalvelun asiakkaina on yli 80 % kiinteistönvälitysalan yrityksistä ja palveluun on kirjattu kiinteistönvälittäjien tekemät kaupat vuodesta 1998 lähtien. Palvelun asiakkaina ovat nyt myös kaikki suurimmat rakennusalan toimijat.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja Maria-Elena Cowell iloitsee Skanskan mukaantulosta:

- Asuntokaupan tietojen kattavuus on tärkeää, ja sen vuoksi on olennaista saada myös rakennuttajat Hintaseurantapalvelun asiakkaiksi. Hintaseurantapalvelu tarjoaa luotettavan tiedon siitä, miten yleinen hintataso kehittyy niin uusien kuin vanhojen asuntojen osalta.

Suomessa on viime vuodet eletty rakentamisen kulta-aikaa. Hintaseurantapalvelun tilastojen mukaan uudisasuntokauppoja tehtiin viime vuonna 10 612. Tänä vuonna uudisasuntokohteita on myyty heinäkuun loppuun mennessä 5586. Tilastoasiantuntija Ilkka Lehtisen mukaan uusia osakeasuntoja valmistuu tänä vuonna 28 050 ja ensi vuonna 29 000. Lehtisen luvut perustuvat Tilastokeskuksen aineistoon.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa