Julkaistu 18.09.2018 0          

Kirjastosilta hehkuu teemavalaistuksessa useasti syksyn aikana

Kirjastosillan valaistusmahdollisuudet teemapäivien esiin nostajana on huomattu, kun erilaiset tahot hakevat näkyvyyttä kampanjoilleen. Syksyn aikana silta vaihtaa väriä useaan otteeseen.

Valaistus-sarjan aloittaa Mitokondrio-tietoisuusviikko, jonka lopuksi 22.9. Kirjastosilta on osa kansainvälistä vihreiksi valaistujen kohteiden ketjua. Viikon takana on uusi yhdistys, jonka tehtävänä on lisätä tietoisuutta tautiryhmästä ja toimia tukena Mitokondriotautia sairastaville.

Maailman sydänpäivänä 29.9. Suomessa ja maailmalla lukuisat kohteet valaistaan punaisiksi ja osoitetaan näin tukea sydänterveyden edistämiselle. Suomessa tapahtumia organisoi Sydänliitto, joka kannustaa myös pukeutumaan punaiseen kampanjapäivänä.

12.10. Roosa-nauha-kampanja värjää Kirjastosillan vaaleanpunaiseksi. Kampanja on Syöpäsäätiön vuosittainen keräys, jonka symboli on roosan värinen silkkinauha. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Turun kaupunki tuo kampanjaa esille Kirjastosillan valaisulla jo kolmatta kertaa.

25.10. Kirjastosilta hehkuu puna-keltaisena Åbo Akademin 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Henkilöstön ja opiskelijoiden lisäksi Åbo Akademi on vuoden aikana innostanut mukaan juhlintaan myös suurta yleisöä, alumneja ja yhteistyökumppaneita. Kirjastosillan valaisu on yksi keino tehdä juhlavuosi näkyväksi. Turun kaupunki on valaistuksella mukana onnittelemassa yhtä itsenäisen Suomen ensimmäisistä instituutioista.

15.11. vietetään maailmanlaajuista Stop painehaavoille -päivää ja Kirjastosilta valaistaan punaiseksi. Päivän tarkoituksena on herättää huomiota painehaavojen (ent. makuuhaava) ehkäisyn tärkeydestä. Sillalla on myös alkuillasta asiantuntijoita jakamassa aiheesta tietoutta.

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää vietetään 25.11. ja päivä aloittaa kansainväliset oranssit viikot. Turku on mukana tuomassa kampanjaa esiin valaisemalla Kirjastosillan. Kampanjaa koordinoi Suomen UN Womenin Turunmaan paikallistoimikunta.

Joulukuussa 2013 avattu Kirjastosilta on vaihtanut väriä useaan otteeseen. Viimeksi Turun päivänä silta valaistiin turkoosiksi ja Turku Pride -viikonloppuna se loisti sateenkaaren väreissä. Turun kaupunki hyödyntää Kirjastosillan valaistusta yleishyödyllisissä tarkoituksissa. Kaupalliseen käyttöön valaisulupia ei anneta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa