Julkaistu 18.09.2018 0          

Parkkipaikkanavigaattori auttaa nyt Turussa

Mobiilipysäköinnin kotimainen markkinajohtaja EasyPark toi keväällä suomalaisille kuljettajille aivan uudenlaisen apulaisen, parkkipaikkanavigaattori Find & Parkin. Parkkipaikkanavigaattori on juuri tullut tarjolle Turun alueella liikkuville. Sen käyttöön ottaakseen tarvitsee ladata maksuttoman EasyParkin mobiilisovellus tai päivittää jo ladattu sovellus.

– Parkkipaikkanavigaattorin tuominen Turkuun parantaa autoilijoiden pysäköintitilannetta entisestään. Turussa parkin maksaminen puhelimella on jo päihittänyt vanhan kolikko- ja korttimaksamisen. Tänä päivänä noin puolet alueen pysäköintimaksuista hoituu älypuhelimella, EasyPark Suomen maajohtaja Tuomas Liukkonen kertoo.

EasyParkin Find & Park analysoi autoilijan määränpään yleiset parkkipaikat ja laskee, mistä löytyy todennäköisimmin tyhjä ruutu. Palvelu toimii tavanomaisen navigaattorin tapaan – vain monipuolisemmin. Autoilija syöttää sovellukseen määränpään, minkä jälkeen tekoäly etsii paikkatiedoista todennäköisimmin vapaana olevat parkkialueet läheltä matkan pääteosoitetta.

Sovelluksen navigaattori opastaa kuljettajaa ääniohjauksella ja näyttää todennäköisyydet kohteen lähialueen vapaisiin pysäköintiruutuihin sekä katujen varsilla että yksityisillä pysäköintialueilla.

EasyParkin parkkipaikkanavigaattorin toimintalogiikka perustuu todennäköisyyksien analysoimiseen, joten mitä enemmän sovelluksella on käyttäjiä, sitä enemmän sen tekoälyllä on analysoitavia kokemuksia ja sitä suurempia todennäköisyydet ovat.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Kotikaluste Oy

Turun Kotikaluste Oy

Keittiö- ja sisustusliike, Keittiöitä

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Hus Lindman

Piispankatu 15, Turku

www.huli.fi

Laadukas lounas-, kokous- ja tilausravintola kulttuurihistoriallisessa miljöössä Aurajoen rannalla. Yritystilaisuudet ja perhejuhlat. Helposti muunneltavat tilat 172 asiakaalle lisäksi kesäterassi Aurajoki näkymin. Pienemmät tilaisuudet mahdollista järjestää Cafe Fikassa Piispankatu 14. Hyvät maksuttomat pysäköintitilat ravintolan vieressä. Ravintolan aukioloajat: 
Maanantai - perjantai lounas klo 11.00 - 15.00 muina aikoina tilauksesta.

Lue uusin näköislehtemme

10/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.10.2018


Seuraa meitä somessa