Julkaistu 18.09.2018 0          

Parkkipaikkanavigaattori auttaa nyt Turussa

Mobiilipysäköinnin kotimainen markkinajohtaja EasyPark toi keväällä suomalaisille kuljettajille aivan uudenlaisen apulaisen, parkkipaikkanavigaattori Find & Parkin. Parkkipaikkanavigaattori on juuri tullut tarjolle Turun alueella liikkuville. Sen käyttöön ottaakseen tarvitsee ladata maksuttoman EasyParkin mobiilisovellus tai päivittää jo ladattu sovellus.

– Parkkipaikkanavigaattorin tuominen Turkuun parantaa autoilijoiden pysäköintitilannetta entisestään. Turussa parkin maksaminen puhelimella on jo päihittänyt vanhan kolikko- ja korttimaksamisen. Tänä päivänä noin puolet alueen pysäköintimaksuista hoituu älypuhelimella, EasyPark Suomen maajohtaja Tuomas Liukkonen kertoo.

EasyParkin Find & Park analysoi autoilijan määränpään yleiset parkkipaikat ja laskee, mistä löytyy todennäköisimmin tyhjä ruutu. Palvelu toimii tavanomaisen navigaattorin tapaan – vain monipuolisemmin. Autoilija syöttää sovellukseen määränpään, minkä jälkeen tekoäly etsii paikkatiedoista todennäköisimmin vapaana olevat parkkialueet läheltä matkan pääteosoitetta.

Sovelluksen navigaattori opastaa kuljettajaa ääniohjauksella ja näyttää todennäköisyydet kohteen lähialueen vapaisiin pysäköintiruutuihin sekä katujen varsilla että yksityisillä pysäköintialueilla.

EasyParkin parkkipaikkanavigaattorin toimintalogiikka perustuu todennäköisyyksien analysoimiseen, joten mitä enemmän sovelluksella on käyttäjiä, sitä enemmän sen tekoälyllä on analysoitavia kokemuksia ja sitä suurempia todennäköisyydet ovat.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa