Julkaistu 20.09.2018 1          

Lindorffista tulee Lowell

Lindorffin nimi ja brändi vaihtuvat Suomessa Lowelliksi lokakuun alussa. Nimenmuutos on seurausta yhtiön omistajan vaihtumisesta.

Luotonhallinnan palveluyhtiö Lindorff vaihtaa nimensä ja yritysilmeensä lokakuun alussa. Nimi vaihtuu Lowelliksi Suomen lisäksi myös neljässä muussa Pohjoismaisessa luotonhallintayrityksessä, jotka siirtyivät Lowell Groupin omistukseen maaliskuussa. Ennen yrityskauppaa brittiläislähtöisellä Lowellilla ei ole ollut toimintaa Suomessa.

- Lowell toimii Euroopan suurimmilla ja vaativimmilla luottomarkkinoilla. Laadukas luotonhallinta perustuu sujuvaan, ihmistä ymmärtävään palveluun. Tähän Lowell Suomi keskittyy. Palvelujen kehittämisessä tulemme hyödyntämään emoyhtiön kuluttajakäyttäytymiseen liittyvää asiantuntemusta vahvan palvelu- ja digiosaamisemme rinnalla, toimitusjohtaja Tuija Keronen sanoo.

Lindorffin laskun, maksumuistutuksen tai perintäkirjeen saa vuosittain yli 600 000 suomalaista. Yrityksellä on vahva tunnettuus ja yli 50 vuoden kokemus laskutuksen ja perinnän palveluista Suomessa.

- Olemme käyneet vuosien varrella miljoonia raha-asioihin ja luottojen hoitamiseen liittyviä keskusteluja suomalaisten kanssa. Joka viikko autamme 10 000 ihmistä henkilökohtaisen talouden hallinnassa.Erääntynyt luotto on ongelma sen ottajalle, mutta myös myöntäjälle – meidän tehtävämme on auttaa osapuolet löytämään yhteisen ratkaisun, Keronen toteaa.

Vuonna 1966 perustettu yhtiö toimi Suomessa alkujaan Contant-nimellä. Vuodesta 2005 lähtien nimi on ollut Lindorff. Lowell-brändin käyttöönoton myötä Lindorffin nimi jää Suomessa historiaan.


Kommentit

rikoksen uhri 20.09.2018 klo 19:09

Parasta olisi lopettaa koko firma, ei jatkuva nimenvaihto auta!


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa