Julkaistu 09.10.2018 0          

Lisää vientiä logistiikan Tinderillä

Logistiikka-alan yhteistyöverkosto Finnhub on kehittänyt uuden palvelun tehostamaan logistiikan ostamista. Finnhub.net tarjouspyyntösovellus on suunnattu vienti- ja tuontiyrityksille.

Tarjouspyyntösovelluksessa uutta on käänteinen lähestyminen: asiakas markkinoi tarjouspyyntönsä palveluntarjoajille seuranhakupalvelu Tinderin mukaisesti; tavoitteena on kilpailuttaa palvelu ja löytää luotettava logistiikkakumppani. Logistiikan ostamisen tehostaminen mahdollistaa viennin ja tuonnin kasvun, tuo lisää työpaikkoja teollisuuteen ja logistiikka-alalle.

- Sovellus syntyi tarpeesta helpottaa erityisesti pk-yritysten logistiikkapalvelujen vertailua ja ostamista, toteaa Finnhubin toimitusjohtaja Elina Multanen.

- Toimiva logistiikka on yritykselle kilpailukeino. Erityisesti Suomessa, jossa maantieteellinen etäisyys jo Euroopan markkinoille on pitkä. Huonosti hoidettuna logistiikka voi olla markkinoille pääsyn este.

- Suomen vienti on suurelta osin suuryritysten varassa. Ne ovat kehittäneet logistiikkaketjunsa omiin tarpeisiinsa, ja pystyvät suurilla volyymeilla kilpailuttamaan logistiikkansa kustannustehokkaaksi. Pienen ja keskisuuren vienti- ja tuontiteollisuuden ongelmana ovat ohuet logistiikkavirrat, korkeat hinnat ja se, että logistiikan ostaminen vaatii perehtymistä ja asiantuntemusta, jota ei välttämättä yrityksessä ole.

- Sovelluksen pilotti on avattu Suomessa, mutta tavoitteemme on laajentaa toimintaamme kansainvälisille markkinoille, jatkaa toimitusjohtaja Multanen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa