Julkaistu 10.10.2018 0          
Kansainvälistyvät yritykset saavat paikallista viestintäapua kohdemaissa

Turkulainen Viestintätoimisto Telegraafi kutsuttiin maailmanlaajuiseen viestintätoimistojen verkostoon

Eurocom Worldwide Conference 2018 Berliinissä, ryhmäkuva.

Viestintätoimisto Telegraafi on kutsuttu jäseneksi kansainväliseen Eurocom Worldwide Network -verkostoon, joka toimii 64 maassa. Laajan verkoston ansiosta Telegraafi pystyy tehokkaasti auttamaan suomalaisia yrityksiä saamaan näkyvyyttä ympäri maailmaa.

Suomalaiset yritykset kansainvälistyvät kovaa vauhtia ja tarvitsevat näkyvyyttä toiminnalleen, tuotteilleen ja palveluilleen

– Monelle yritykselle Suomen sisäiset markkinat käyvät liian pieniksi, joten luonteva suunta hakea liiketoiminnan kasvua on maan rajojen ulkopuolelta. Tässä onnistumiseen tarvitaan monen alan asiantuntemusta, myös viestinnän, sanoo Viestintätoimisto Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen.

Viestintä avaa yritykselle ovia ja mahdollisuuksia menestyä uusilla markkina-alueilla.

– Viestintä on aina paikallista. Onnistuakseen siinä on tunnettava paikalliset viestinnän keinot, kohdeyleisöt ja media. Suomesta käsin ei voi tehokkaasti hoitaa edes Pohjoismaihin suuntautuvaa viestintää, ellei apuna ole paikallista osaamista, Rantanen muistuttaa.

Yrityksille turvallinen ja kustannustehokas tapa viestiä

Luotettavan yhteistyökumppanin löytyminen ja tärkeiden kontaktien luominen onnistuu helpoimmin valmiin verkoston kautta. Kansainvälisten viestintätoimistojen verkosto on suomalaiselle yritykselle turvallinen ja kustannustehokas tapa saada näkyvyyttä muissa maissa.

Eurocom Worldwide Network on maailmanlaajuinen, itsenäisten viestintä- ja PR-toimistojen muodostama verkosto, jolla on yhteensä yli 1 000 asiakasyritystä ja -organisaatiota 64 maassa. Verkostoon kuuluu 28 jäsentoimistoa.

– Meille Eurocom Worldwide Networkiin kuuluminen antaa mahdollisuuden jakaa ja saada arvokasta tietoa ja kansainvälisesti hyväksi koettuja viestinnän käytäntöjä ilman, että syntyy kilpailutilannetta. Verkoston jäsenten kanssa operoimme eri markkina-alueilla, toisin kuin Suomessa, jossa viestintätoimistot kilpailevat keskenään.

– Uskomme, että Eurocom-yhteistyö hyödyttää nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme tuomalla heidän ulottuvilleen asiantuntevat ja luotettavat viestintätoimistot ympäri maailman.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan AD-Autoveljet

Kaarinan AD-Autoveljet

Autohuoltoja, Autojen varaosia, Autojen varaosia, Autokorjaamoja, Autokorjaamoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa