Julkaistu 10.10.2018 0          
Kansainvälistyvät yritykset saavat paikallista viestintäapua kohdemaissa

Turkulainen Viestintätoimisto Telegraafi kutsuttiin maailmanlaajuiseen viestintätoimistojen verkostoon

Eurocom Worldwide Conference 2018 Berliinissä, ryhmäkuva.

Viestintätoimisto Telegraafi on kutsuttu jäseneksi kansainväliseen Eurocom Worldwide Network -verkostoon, joka toimii 64 maassa. Laajan verkoston ansiosta Telegraafi pystyy tehokkaasti auttamaan suomalaisia yrityksiä saamaan näkyvyyttä ympäri maailmaa.

Suomalaiset yritykset kansainvälistyvät kovaa vauhtia ja tarvitsevat näkyvyyttä toiminnalleen, tuotteilleen ja palveluilleen

– Monelle yritykselle Suomen sisäiset markkinat käyvät liian pieniksi, joten luonteva suunta hakea liiketoiminnan kasvua on maan rajojen ulkopuolelta. Tässä onnistumiseen tarvitaan monen alan asiantuntemusta, myös viestinnän, sanoo Viestintätoimisto Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen.

Viestintä avaa yritykselle ovia ja mahdollisuuksia menestyä uusilla markkina-alueilla.

– Viestintä on aina paikallista. Onnistuakseen siinä on tunnettava paikalliset viestinnän keinot, kohdeyleisöt ja media. Suomesta käsin ei voi tehokkaasti hoitaa edes Pohjoismaihin suuntautuvaa viestintää, ellei apuna ole paikallista osaamista, Rantanen muistuttaa.

Yrityksille turvallinen ja kustannustehokas tapa viestiä

Luotettavan yhteistyökumppanin löytyminen ja tärkeiden kontaktien luominen onnistuu helpoimmin valmiin verkoston kautta. Kansainvälisten viestintätoimistojen verkosto on suomalaiselle yritykselle turvallinen ja kustannustehokas tapa saada näkyvyyttä muissa maissa.

Eurocom Worldwide Network on maailmanlaajuinen, itsenäisten viestintä- ja PR-toimistojen muodostama verkosto, jolla on yhteensä yli 1 000 asiakasyritystä ja -organisaatiota 64 maassa. Verkostoon kuuluu 28 jäsentoimistoa.

– Meille Eurocom Worldwide Networkiin kuuluminen antaa mahdollisuuden jakaa ja saada arvokasta tietoa ja kansainvälisesti hyväksi koettuja viestinnän käytäntöjä ilman, että syntyy kilpailutilannetta. Verkoston jäsenten kanssa operoimme eri markkina-alueilla, toisin kuin Suomessa, jossa viestintätoimistot kilpailevat keskenään.

– Uskomme, että Eurocom-yhteistyö hyödyttää nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme tuomalla heidän ulottuvilleen asiantuntevat ja luotettavat viestintätoimistot ympäri maailman.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa