Julkaistu 11.10.2018 0          

Vähätorille uusi ravintola - kasvisruokaa ja rentoa tunnelmaa

Turun Vähätorille avataan marraskuussa uusi ravintola Hügge. Ravintolahankkeen takana ovat Turun ravintolapiireistä jo ennestään tutut Carola ja Tero Sintonen sekä Simo Hallikainen. Yrittäjillä on vahva kokemus ravintoloiden avaus projekteista sekä Suomessa että ulkomailla.

Wikipedia määrittelee Hüggen (Hyggen) seuraavanlaisesti: Hygge on norjan- ja tanskankielinen sana, jolla tarkoitetaan mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

Hüggen aatetta kunnioittaen, ravintolasta tulee helposti lähestyttävä, rento ja kiireetön ja jossa ruoka sattumoisin on vegeä. Rentoa ja kodikasta ilmapiiriä täydentää cocktailbaari, jossa viihtyy pidemmänkin ajan. Kesäisin pääsee myös nauttimaan samaa aatetta kunnioittavasta terassista, idyllisellä paikalla aurajoen varrella.

- Tarkoitus ei ole lokeroitua kasvisravintolaksi, koska hyvä ruoka ei rajoitu tiettyihin raakaaineisiin. Eikä meillä ole piilotettua agendaa ruokalistoissa, haluamme vain tarjota hyvää, mutkatonta ruokaa kaikille. Se on nyt enemmänkin vaan sattuma, että päätettiin tarjota kasvisruokaa, kertoo ravintoloitsija ja keittiömestari Simo Hallikainen.

Noin 80:n asiakaspaikan Hüggen tiloja remontoidaan paraikaa Casagranden talossa, ja tämänhetkisen aikataulun mukaan ravintola avaa ovensa marraskuun aikana. Ravintola on auki ympäri vuoden ja työllistää noin 15 henkilöä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa