Julkaistu 11.10.2018 0          

Vähätorille uusi ravintola - kasvisruokaa ja rentoa tunnelmaa

Turun Vähätorille avataan marraskuussa uusi ravintola Hügge. Ravintolahankkeen takana ovat Turun ravintolapiireistä jo ennestään tutut Carola ja Tero Sintonen sekä Simo Hallikainen. Yrittäjillä on vahva kokemus ravintoloiden avaus projekteista sekä Suomessa että ulkomailla.

Wikipedia määrittelee Hüggen (Hyggen) seuraavanlaisesti: Hygge on norjan- ja tanskankielinen sana, jolla tarkoitetaan mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

Hüggen aatetta kunnioittaen, ravintolasta tulee helposti lähestyttävä, rento ja kiireetön ja jossa ruoka sattumoisin on vegeä. Rentoa ja kodikasta ilmapiiriä täydentää cocktailbaari, jossa viihtyy pidemmänkin ajan. Kesäisin pääsee myös nauttimaan samaa aatetta kunnioittavasta terassista, idyllisellä paikalla aurajoen varrella.

- Tarkoitus ei ole lokeroitua kasvisravintolaksi, koska hyvä ruoka ei rajoitu tiettyihin raakaaineisiin. Eikä meillä ole piilotettua agendaa ruokalistoissa, haluamme vain tarjota hyvää, mutkatonta ruokaa kaikille. Se on nyt enemmänkin vaan sattuma, että päätettiin tarjota kasvisruokaa, kertoo ravintoloitsija ja keittiömestari Simo Hallikainen.

Noin 80:n asiakaspaikan Hüggen tiloja remontoidaan paraikaa Casagranden talossa, ja tämänhetkisen aikataulun mukaan ravintola avaa ovensa marraskuun aikana. Ravintola on auki ympäri vuoden ja työllistää noin 15 henkilöä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tammirauman Hunajatila

Tammirauman Hunajatila

Hunajanmyynti, Mehiläistenhoito

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa