Julkaistu 15.10.2018 0          

Tiedekeskus Tuorlan avoimissa ovissa tiedenäytöksiä, yleisöluentoja ja planetaarioesityksiä 19.10.

Turun yliopiston Tiedekeskus Tuorlassa pidetään avoimet ovet perjantaina 19.10.2018 klo 18–22. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu tiedenäytöksiä, yleisöluentoja ja paljon tekemistä kaikenikäisille. Illan aikana päästään tutustumaan myös Tuorlan kaukoputkiin, kalliotunneliin ja muihin yleisöltä tavallisesti suljettuihin tiloihin.

Tiedekeskus Tuorlan avoimissa ovissa yleisö pääsee seuraamaan mustista aukoista kertovaa planetaarioesitystä, joka pyörii planetaariossa koko illan ajan. Sään salliessa järjestetään myös tähtinäytöksiä kaukoputkilla.

Tapahtumassa kuullaan kaksi yleisöluentoa. Tutkija Elina Lindfors luennoi mustista aukoista klo 18 ja tutkija Outi Veivo kertoo, mitä silmänliikkeet voivat paljastaa vieraskielisen puheen ymmärtämisestä klo 20.

Illan aikana nähdään kaksi huikeaa fysiikan maailmaan tutustuttavaa tiedeshowta klo 19 ja klo 21. Laboratoriotiloissa voi osallistua pientä maksua vastaan tasatunnein järjestettäviin työpajoihin, joissa tehdään jäätelöä nestetypen avulla.

Lapsille järjestetään tietokilpailu ja tähtien metsästystä omalla taskulampulla lähimetsässä.

Tapahtumassa ovat mukana myös tähtiharrastusyhdistykset UrSalo ja Turun Ursa. Illan tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta http://tiedekeskustuorla.fi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mainosnerg Oy

Mainosnerg Oy

Auringonsuojakalvoja, Autoteippauksia, Banderollien painatus, Kilpiä, Mainostaulut, Mainosteippauksia, Opasteita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Mäki-Yhtiöt Oy

Hakakatu 3, Turku

www.nummensauna.fi

Olemme 70 vuotta Turussa toiminut kokous-, juhla- ja saunatila. Tilat ovat toimivat 10 - 80 henkilölle. Pyydä tarjous juhlistasi! Terveisin Nummen Saunan väki.

Lue uusin näköislehtemme

11/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.11.2018


Seuraa meitä somessa