Julkaistu 16.10.2018 0          

Raisio uudistaa ilmettään

Raision kaupunki on käynnistänyt visuaalisen ilmeen ja brändiuudistuksen suunnittelun. Uudistuksen myötä Raisio haluaa kehittää mainettaan paremmaksi ja monimuotoisemmaksi.

- Maine on tärkeä uusien asukkaiden ja yritysten houkuttelemiseksi kaupunkiin. Meillä on erinomainen sijainti ja tunnettuja yrityksiä, haluamme lisäksi tehdä tutuksi myös vihreyttä ja vapaa-ajanmahdollisuuksia, kaupunginjohtaja Ari Korhonen linjaa.

Kaupunki toivoo että raisiolaiset osallistuvat Raisio-brändin luomiseen. Suunnittelu käynnistyi kahdella työpajalla, joihin kutsuttiin eri-ikäisiä raisiolaisia kertomaan omasta näkökulmastaan kaupunkiin. Työpajojen pohjalta laadittiin verkkokysely, jolla kartoitetaan suuremman yleisön kokemusta Raisiosta. Kaikille avoin verkkokysely aukesi maanantaina osoitteessa https://raisio.kysyy.fi/. Kysely on avoinna lokakuun loppuun.

- Haluamme tehdä aidosti Raision näköisen ilmeen, siksi on tärkeää kutsua kaupunkilaiset mukaan. Olisi hienoa luoda tunnistettava brändi, joka tuo esiin kaupungin hyviä puolia rehellisesti ja omannäköisesti, viestintäpäällikkö Minna Heikkilä kertoo.

Raision Kirjastotalossa avataan torstaina 15.11. pop up -mainostoimisto, jossa on mahdollisuus päivän ajan tutustua alustaviin suunnitelmiin ja nähdä ammattilaisten työskentelyä. Suunnittelutyöstä vastaa KMG Turku. Uusi ilme julkaistaan vuoden 2019 alussa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa