Julkaistu 16.10.2018 0          

Raisio uudistaa ilmettään

Raision kaupunki on käynnistänyt visuaalisen ilmeen ja brändiuudistuksen suunnittelun. Uudistuksen myötä Raisio haluaa kehittää mainettaan paremmaksi ja monimuotoisemmaksi.

- Maine on tärkeä uusien asukkaiden ja yritysten houkuttelemiseksi kaupunkiin. Meillä on erinomainen sijainti ja tunnettuja yrityksiä, haluamme lisäksi tehdä tutuksi myös vihreyttä ja vapaa-ajanmahdollisuuksia, kaupunginjohtaja Ari Korhonen linjaa.

Kaupunki toivoo että raisiolaiset osallistuvat Raisio-brändin luomiseen. Suunnittelu käynnistyi kahdella työpajalla, joihin kutsuttiin eri-ikäisiä raisiolaisia kertomaan omasta näkökulmastaan kaupunkiin. Työpajojen pohjalta laadittiin verkkokysely, jolla kartoitetaan suuremman yleisön kokemusta Raisiosta. Kaikille avoin verkkokysely aukesi maanantaina osoitteessa https://raisio.kysyy.fi/. Kysely on avoinna lokakuun loppuun.

- Haluamme tehdä aidosti Raision näköisen ilmeen, siksi on tärkeää kutsua kaupunkilaiset mukaan. Olisi hienoa luoda tunnistettava brändi, joka tuo esiin kaupungin hyviä puolia rehellisesti ja omannäköisesti, viestintäpäällikkö Minna Heikkilä kertoo.

Raision Kirjastotalossa avataan torstaina 15.11. pop up -mainostoimisto, jossa on mahdollisuus päivän ajan tutustua alustaviin suunnitelmiin ja nähdä ammattilaisten työskentelyä. Suunnittelutyöstä vastaa KMG Turku. Uusi ilme julkaistaan vuoden 2019 alussa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa