Julkaistu 17.10.2018 0          

Aivoterveyden- ja tietouden edistämistä lisätyn todellisuuden avulla

Teknologiayhtiö Broomu Digitals toteutti ensimmäisen aivoterveyteen keskittyvän lisätyn todellisuuden pelikampanjan yhdessä Aivoliiton kanssa. Kampanja on nähtävillä ja pelattavissa Heurekan Aivot Narikasta! -näyttelyssä, jääkiekkopeleissä ja muissa tapahtumissa.

Kampanjan pelillinen ja digitaalinen lisätyn todellisuuden (AR) sisältö tuodaan Broomu Digitalsin AAVA AR –sovelluksen avulla esille. Peliä̈ voi pelata Heurekan lisäksi jatkossa myös HC TPS:n jääkiekon Liigan kotiotteluissa sekä monissa muissa tapahtumissa.

Peli on toteutettu osaksi Aivoliiton aivoterveyttä edistävää Korvaamaton kovalevy -kampanjaa. Käyttäjä tutustuu pelillisyyden avulla viihdyttävällä tavalla eri elämäntapojen ja toimintamallien vaikutuksiin aivoterveyteen. Uuden teknologian avulla pyritään tavoittamaan nimenomaan käyttäjäryhmät, jotka muutoin saattavat olla terveysviestinnän näkökulmasta haastavia.

- Keskusteltuamme Aivoliiton tiimin kanssa löysimme nopeasti yhteisen sävelen ja vahvan tahtotilan lähteä viemään tärkeää asiaa uudenlaisen viestinnän sekä teknologian keinoin eteenpäin, Broomu Digitals Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Kahila toteaa. 

Broomu Digitals on Turussa ja Salossa toimiva lisätyn todellisuuden peleihin ja julkaisualustoihin erikoistunut kasvuyritys. Vajaa kaksi vuotta sitten perustettu yritys on kehittänyt omia tuoteinnovaatioitaan lisätyn todellisuuden rajusti kasvaville kansainvälisille markkinoille. Broomu Digitals on ensimmäinen täysin automatisoidun ja dataohjatun lisätyn todellisuuden integraation kehittäjä. Yritys on nostettu monesti Suomen kiinnostavimpien start up -yritysten listoille ja on jälleen esillä maailman suurimmassa start up -taphtumassa Slushissa.

- AR muuttaa meidän elinympäristömme ja tapojamme valtavasti, tämä murros on jo käynnissä eri sektoreilla. Tekniikka sekä muut päätelaitteet kehittyvät vauhdilla ja isot käyttäjäryhmä ovat valmiita muutokseen. Uskomme, että meidän sovellusalusta ja siihen liittyvä dataohjautuvuus on yksi iso osa tässä murroksessa. Haluamme luoda pohjan, jonka avulla voidaan toteuttaa lähes kaikkea peleistä opetukseen ja valistukseen, Kahila kertoo tyytyväisenä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa