Julkaistu 18.10.2018 0          
NIMITYKSIÄ

Julia Skovbjerg Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajaksi

Hele Kaunismäki ja Julia Skovbjerg .

Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2013 työskennellyt Julia Skovbjerg on nimetty yhtiön asiakkuusjohtajaksi. Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajana aiemmin toiminut Janne Alho siirtyi vetämään Blue Industry Park -alueen kehittämistä Turku Science Park Oy:öön.

Julia Skovbjerg on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Ennen Teknologiakiinteistöihin tuloaan hän työskenteli isännöitsijänä Realia Isännöinti Oy:ssä. Asiakkuusjohtajana Skovbjerg vastaa Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteista sekä toimii asiakastiimin esimiehenä. Lisäksi hän osallistuu erilaisten kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Saman tien Skovbjerg ei kuitenkaan asiakkuusjohtajan tehtäviä aloita, sillä hän on parhaillaan äitiysvapaalla.

- Jatkan samoissa tehtävissä kuin aiemminkin, mutta on mukavaa tarttua lisäksi uusiin haasteisiin. Olen iloinen, että työtäni arvostetaan ja minulle annetaan lisää vastuuta. Juuri nyt nautin kuitenkin vauvan kanssa kotona olosta ja palaan töihin, kun aika sille tuntuu sopivalta, Skovbjerg kertoo.

Skovbjergin äitiysvapaan ajan asiakkuusjohtajana toimii Hele Kaunismäki. Kaunismäki on työskennellyt Teknologiakiinteistössä helmikuusta 2018 vastuualueenaan coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen. Tätä ennen hän toimi Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä Turku Science Park Oy:ssä.

- Leipälajini on projektijohtaminen. Toimitilojen vuokraus on puolestaan tullut minulle tutuksi Werstaan myötä ja hoidan Werstaan asiakkuuksia myös jatkossa muun vuokraustoiminnan ohessa. Tällä kombinaatiolla on hyvä jatkaa uudessa tehtävässä, Kaunismäki sanoo.

Hele Kaunismäki on koulutukseltaan filosofian maisteri. Turku Science Park Oy:n lisäksi hän on työskennellyt erilaisissa projektitehtävissä Turun Seudun Kehittämiskeskuksessa ja Turku Touringisssa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

M Kitchen & Cafe

Itäinen Rantakatu 4-6, Turku

http://mbakery.fi/mkitchencafe/

M Kitchen & Cafe on ainutlaatuinen ravintola, kahvila, kokous- ja juhlatila sekä viikonlopun the brunssipaikka Turun jokirannassa museo Aboa Vetus & Ars Novan tiloissa. Ravintolamme sijaitsee turkulaisen museon Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa, jossa moderni ilmeemme yhdistyy historialliseen rakennukseen ja vanhan Turun raunioihin. Ravintolatilaamme kuuluu lisäksi kesäaikana käytettävissä oleva sisäpihan terassialue, jollaista toista et kaupungista löydä. Ravintolamme tarjoilee lounasta arkisin klo 11-14 ja olemme auki joka päivä klo 11-19. Viikonloppuisin löydät meiltä erittäin suositut brunssimme klo 11-15 lauantaina ja sunnuntaina. Ravintolatilassamme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Aamutilaisuudet ennen klo 11 ovat suosittuja ja ravintolamme on myös suosittu paikka varata iltakäyttöön esimerkiksi karonkajuhlaan tai häätilaisuutta varten. Ravintolatilan lisäksi saman katon alta löytyy myös kaksi kokoustilaa, Factory ja Biljardisali, joissa pystyt toteuttamaan erilaiset kokoukset, perhejuhlat ja -tilaisuudet sekä konferenssit aamusta iltaan. Biljardisali on intiimi tila maksimissaan 22 henkilölle ja Factory on puolestaan monitoimitila noin 40 henkilölle, jossa on järjestetty kokouksien lisäksi perhejuhlia.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa