Julkaistu 18.10.2018 0          
NIMITYKSIÄ

Julia Skovbjerg Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajaksi

Hele Kaunismäki ja Julia Skovbjerg .

Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2013 työskennellyt Julia Skovbjerg on nimetty yhtiön asiakkuusjohtajaksi. Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtajana aiemmin toiminut Janne Alho siirtyi vetämään Blue Industry Park -alueen kehittämistä Turku Science Park Oy:öön.

Julia Skovbjerg on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Ennen Teknologiakiinteistöihin tuloaan hän työskenteli isännöitsijänä Realia Isännöinti Oy:ssä. Asiakkuusjohtajana Skovbjerg vastaa Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteista sekä toimii asiakastiimin esimiehenä. Lisäksi hän osallistuu erilaisten kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Saman tien Skovbjerg ei kuitenkaan asiakkuusjohtajan tehtäviä aloita, sillä hän on parhaillaan äitiysvapaalla.

- Jatkan samoissa tehtävissä kuin aiemminkin, mutta on mukavaa tarttua lisäksi uusiin haasteisiin. Olen iloinen, että työtäni arvostetaan ja minulle annetaan lisää vastuuta. Juuri nyt nautin kuitenkin vauvan kanssa kotona olosta ja palaan töihin, kun aika sille tuntuu sopivalta, Skovbjerg kertoo.

Skovbjergin äitiysvapaan ajan asiakkuusjohtajana toimii Hele Kaunismäki. Kaunismäki on työskennellyt Teknologiakiinteistössä helmikuusta 2018 vastuualueenaan coworking-tila Werstaan vuokraus ja kehittäminen. Tätä ennen hän toimi Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen projektipäällikkönä Turku Science Park Oy:ssä.

- Leipälajini on projektijohtaminen. Toimitilojen vuokraus on puolestaan tullut minulle tutuksi Werstaan myötä ja hoidan Werstaan asiakkuuksia myös jatkossa muun vuokraustoiminnan ohessa. Tällä kombinaatiolla on hyvä jatkaa uudessa tehtävässä, Kaunismäki sanoo.

Hele Kaunismäki on koulutukseltaan filosofian maisteri. Turku Science Park Oy:n lisäksi hän on työskennellyt erilaisissa projektitehtävissä Turun Seudun Kehittämiskeskuksessa ja Turku Touringisssa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.vanhalinna.fi

Viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä - historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkopoluilla. Tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

11/2018



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 15.11.2018


Seuraa meitä somessa