Julkaistu 06.11.2018 0          

Turkulainen elokuva sai Hollywood-tuottajan

Katso elokuvan traileri!

X-Men-elokuvien tuottaja Jason Taylor (X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse) on liittynyt turkulaisen tuotantoyhtiö New Dawn Filmsin The Name of the Game -dokumenttielokuvan osatuottajaksi. Elokuvan ovat ohjanneet Paul J. Vogel (Pimeällä Polulla, The Duke: Fate of Humanity) ja Jarno Elonen (Bitwisards).

The Name of the Game on komediallinen dokumenttielokuva, jossa seurataan legendaarisen arcade-pelien suunnittelija Eugene Jarvisin ja Suomen vanhimman pelinkehittäjä Housemarquen yhteistyötä. The Name of the Gamen vaiherikas matka antaa katsojalle ainutkertaisen – ja sensuroimattoman – pääsyn ennakoimattomaan ja hulluun videopelin teon maailmaan sekä kotimaisen peliteollisuuden kansainvälistymiseen.

Jason Tayloriin vetosi erityisesti elokuvan hahmokeskeisyys, isot panokset sekä elokuvantekijöiden sitoutuminen vuosia kestäneisiin kuvauksiin.

- Yhteistyö Jason Taylorin Futurism Studiosin kanssa mahdollistaa mm. sen, että pystymme saavuttamaan teknologiasta kiinnostuneen kohderyhmän. Mediayhtiö Futurismin nettisivuilla on yli kolme miljoonaa uniikkia käyttäjää ja sivuston videoita katsotaan jopa 140 miljoonaa kertaa kuukausittain, summaa elokuvan tuottaja Jirka Silander.

The Name of the Game -elokuvan kansainvälisenä levittäjä toimii FilmBuff, joka on Gunpowder & Sky -levittäjän jaosto. Kotimaisena levittäjänä toimii Black Lion Pictures. Elokuvan kotimainen teatteriensi-ilta on 23.11.2018.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

AC & Heating System Oy

AC & Heating System Oy

Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, Ilmalämpöpumppujen huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.vanhalinna.fi

Viihtyisät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä - historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkopoluilla. Tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa