Julkaistu 06.11.2018 0          

Brittikomedia pelaa sekuntipeliä ja yllättää yleisönsä Turun Kaupunginteatterissa

Kuvassa Peter Ahlqvist, Severi Saarinen, Ella Lahdenmäki ja Miska Kaukonen. Kuva: Otto-Ville Väätäinen.

Turun Kaupunginteatterin Näytelmä joka menee pieleen -esityksen sisällä nähdään toinen näytelmä, brittiläinen murhamysteeri "Murha Havershamin kartanossa". Kun tämä jälkimmäinen sattuu olemaan epäonnestaan tunnetun harrastajateatterin suunnanmuutos ja suurponnistus, voi yleisö varautua tunteenpalolla rakennettuihin roolisuorituksiin ja odottamattomiin tapahtumaketjuihin – ja nauramaan kyynelet silmissä! Tippa voi tirahtaa myös silkasta jännityksestä, kun murhamysteeriä selvitellessä tilanteet eskaloituvat koettelemaan lavastusta koko näyttämön mitalla. Turun Työväen Teekkareiden Draamaseuran hartaasti valmistellussa ensi-illassa kaikki, mikä voi mennä pieleen, TODELLAKIN menee pieleen.

Päärooleissa tilannekomiikka ja nerokas lavastus

Turussa tämä naurupommi räjähtää Mika Eirtovaaran ohjauksena keskellä vilkkainta pikkujoulukautta 9. marraskuuta ja esitykset jatkuvat kevätkaudelle 2019. Rooleissa Turun Työväen Teekkareiden Draamaseuran harrastajateatterilaisina nähdään Peter Ahlqvist, Teemu Aromaa, Iikka Forss, Stefan Karlsson (2018)/Markus Ilkka Uolevi (2019), Miska Kaukonen, Ella Lahdenmäki, Severi Saarinen ja Riitta Salminen.

Suuressa roolissa esityksessä on myös Peter Ahlqvistin suunnittelema lavastus, jonka kanssa näyttelijät ja näyttämöteknikot pelaavat yleisön yllättävää sekuntipeliä. Näytelmä joka menee pieleen vaatii toteuttajiltaan piinkovaa ammattiosaamista, jotta yleisö saa nauttia hallitusti etenevästä kaaoksesta.

Näytelmä joka menee pieleen (The Play That Goes Wrong, 2012) on alkujaan näyttelijäopiskelijoiden Henry Lewisin, Jonathan Sayerin ja Henry Shieldsin kirjoittama pubikomedia, joka lähti pian kiertämään yhä isompia näyttämöitä yli 20 maassa. Siitä tuli hittiesitys muun muassa Lontoossa, New Yorkin Broadwaylla ja Australiassa. Näytelmä kahmi matkallaan tunnustuksia ja palkintoja ja alati uusia faneja. Se palkittiin muun muassa parhaana uutena komediana Olivier-palkinnolla vuonna 2015.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Aputeam Oy

Aputeam Oy

Henkilöstön vuokrausta ja välitystä, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa