Julkaistu 13.11.2018 1          

Nordic ID:n konseptilla kauppa toimii ilman henkilökuntaa

Reaaliaikaisen tuotteiden seurannan ansiosta hyllyjen täyttäminen tapahtuu oikeaan aikaan.

Salolainen teknologiayhtiö Nordic ID hakee ratkaisuja kaupassakäynnin ja asiakaskokemuksen viemiseksi uudelle tasolle: tulevaisuudessa asiakas voi tehdä ostoksensa kaupassa, jossa ei ole henkilökuntaa ja jossa teknologia varmistaa, että tuotteet eivät pääse loppumaan hyllyiltä. Nordic ID:n konsepti on esillä Espoossa loppuvuoden ajan.

Nordic ID:n ydinliiketoimintaa on esineiden tunnistaminen ja reaaliaikainen seuranta RFID-teknologiaa hyödyntämällä. Yhtiö on myös kehittänyt ratkaisuja, jotka digitalisoivat kaupassa käynnin ydinprosesseja: asiakkaan tunnistaminen, ostotapahtuma ja tuotesaldon reaaliaikainen seuranta tapahtuvat automatisoidusti Nordic ID:n teknologian avulla.

– S/MART palvelukonsepti voi mullistaa kaupan alan fundamentteja radikaalisti. Tämän avulla kaupan myyntipisteiden määrää on mahdollista kasvattaa merkittävästi ja tuoda kaupan palvelut paremmin kuluttajaa palveleviksi ja helpommin saavutettavaksi. Miehittämätön kauppa mahdollistaa kaupan palvelut haja-asutusalueille, joissa ei ole kaupallisia edellytyksiä perinteisen kaupan ylläpitämiselle. Nordic ID:n palvelu- ja ratkaisuliiketoiminnan johtaja Juuso Lehmuskoski toteaa.

Nordic ID S/MART on Nordic ID:n omistama tavaramerkki. Myös kaikki S/MARTin hyödyntämät ratkaisut ovat yhtiön omistuksessa ja rakennettu Nordic ID:n oman Radea-ohjelmistoalustan päälle. S/MART soveltuu erityisesti vähittäiskaupan tarpeisiin, sekä hotellien ja business centereiden yhteyteen.

– S/MART tekee kaupassakäynnistä nopeaa ja vaivatonta. Kassalla tavaroita ei esimerkiksi tarvitse skannata erikseen ja ostotapahtuman voi hoitaa vaikkapa mobiilisti, jolloin aikaa ei kulu jonottamiseen. Reaaliaikaisen tuotteiden seurannan ansiosta hyllyjen täyttäminen tapahtuu oikeaan aikaan, Lehmuskoski jatkaa.

Nordic ID avasi maanantaina 12.11.2018 Espoonlahdessa miehittämättömän, täysin automatisoidun S/MART-kaupan. Demokauppa on kooltaan 25 neliömetriä ja sen valikoimassa on noin 500 tuotetta yhteistyössä Fazerin ja Hartwallin kanssa. Tuotteiden RFID-tunnisteista vastaa Avery Dennison ja maksuratkaisuista suomalainen Poplatek Oy.


Kommentit

voi kiesus 14.11.2018 klo 09:11

Onhan se kaikkien etu, että saadaan taas lisää työttömiä.


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Juhliva

Fiskarsinkatu 7, Turku

Juhliva tarjoaa Turun alueen parhaat tilat juhliesi järjestämiseen. Saunat, juhlatilat, kokoustilat. Juhliva tarjoaa asiakkaille myös lisäpalveluja, tarjoamme juhlasi järjestämiseen kaluste vuokrausta, DJ-Palvelut, Sisustuspalvelu, Esiintyjät, Ohjelmat/Teemat, Kutsujen teko.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa