Julkaistu 19.11.2018 0          
NIMITYKSIÄ

Hannu Kallio kehitysinsinööriksi Naantalin Satamaan

Naantalin Satama on saanut vahvistusta riveihinsä Hannu Kallion aloittaessa työt kehitysinsinöörinä.

Tuotantotalouden diplomi-insinööri, Hannu Kallio siirtyi Naantaliin kehitysinsinööriksi Yaran Uudenkaupungin - tehtaalta, jossa hän vastasi kemianteollisuuden turvallisuudesta, ympäristö-, ja laatuasioista hieman reilun kahdeksan vuoden ajan. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa vartijana, säteilyvalvojana, tietotekniikan tuntiopettajana, tutkijana ja kaikkiin näihin tehtäviin on liittynyt jollakin tavalla aina myös turvallisuus- ja kehitysasiat.

Hannu aloitti työt satamayhtiön täysin uudessa tehtävässä: kehitysinsinöörinä hän koordinoi ja valvoo sataman kehityshankkeiden toteutuksia ja aikatauluja operatiivisen johdon tukena, ylläpitää ja kehittää integroitua laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmää sekä koordinoi em. järjestelmien auditointiprosesseja, raportoi poikkeamista ja kehittämiskohteista, osallistuu satamatoimintaan liittyviin selvitystöihin, auditointeihin ja alueellisiin ympäristö- ja liikennehankeselvityksiin sekä muihin eri projekteihin ja EU-hankkeisiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Henkilöstökoulutus Interaktiva

Henkilöstökoulutus Interaktiva

Henkilöstökonsultointia, Henkilöstökoulutusta, Koulutuspalveluja, Valmennukset

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa