Julkaistu 19.11.2018 0          
NIMITYKSIÄ

Hannu Kallio kehitysinsinööriksi Naantalin Satamaan

Naantalin Satama on saanut vahvistusta riveihinsä Hannu Kallion aloittaessa työt kehitysinsinöörinä.

Tuotantotalouden diplomi-insinööri, Hannu Kallio siirtyi Naantaliin kehitysinsinööriksi Yaran Uudenkaupungin - tehtaalta, jossa hän vastasi kemianteollisuuden turvallisuudesta, ympäristö-, ja laatuasioista hieman reilun kahdeksan vuoden ajan. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa vartijana, säteilyvalvojana, tietotekniikan tuntiopettajana, tutkijana ja kaikkiin näihin tehtäviin on liittynyt jollakin tavalla aina myös turvallisuus- ja kehitysasiat.

Hannu aloitti työt satamayhtiön täysin uudessa tehtävässä: kehitysinsinöörinä hän koordinoi ja valvoo sataman kehityshankkeiden toteutuksia ja aikatauluja operatiivisen johdon tukena, ylläpitää ja kehittää integroitua laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmää sekä koordinoi em. järjestelmien auditointiprosesseja, raportoi poikkeamista ja kehittämiskohteista, osallistuu satamatoimintaan liittyviin selvitystöihin, auditointeihin ja alueellisiin ympäristö- ja liikennehankeselvityksiin sekä muihin eri projekteihin ja EU-hankkeisiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Bowler

Yliopistonkatu 29, Turku

www.bowler.fi

Ota yhteyttä, 0400-345620 tai myynti@bowler.fi. Katso lisää palveluistamme www.bowler.fi. Hohtokeilaus, minicurling, escaperoom, pingis, saunaosasto, kokouspalvelut, yritystilaisuudet ja monipuoliset ravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa