Julkaistu 29.11.2018 0          
LUKUVINKKI

Led-valo on ilmastoteko

Valoa ympäristölle. Valaistuksen automaattiohjaus ja muuttaminen ledeiksi on suurimpia ympäristötekoja, mitä yksittäinen ihminen voi tehdä, toimitusjohtaja Jere Flemming sanoo.

Elektro-Valon tontilla Uudessakaupungissa viimeistellään parhaillaan uutta pakkaamoa. Vielä ennen joulua käyttöön otettavassa projektipakkaamossa on tilaa 500m 2 . Laajennuksen jälkeen yrityksen käytössä on kaikkiaan 3500m2.

- Olemme varautuneet myös tuleviin laajennustarpeisiin ja ostimme viereisen, viidentuhannen neliön tontin, toimitusjohtaja Jere Flemming kertoo.

Pääasiassa julkisten tilojen valaisimia projektitoimittajana valmistava yritys työllistää 36 ihmistä ja toimittaa tuhatmäärin valaisimia sellaisiin kohteisiin kuin uusi lastensairaala, Helsingin yliopiston pääkirjaston Kaisa-talo tai Kauppakeskus Easton Helsingissä. Yritys on myös sopimusvalmistaja useille valaisintoimittajille. Flemmingin mukaan hyvän markkina-aseman taustalla on korkea laatu ja se, että yritys pystyy joustamaan aivan eri tavalla kuin isot koneistot.

- Se on selvää, että me emme kilpaile halpatuonnin kanssa. Käytämme parhaita komponentteja ja työn kotimaisuusaste on vähintään 60 prosenttia. Meidän vahvuutemme on siinä, että voimme räätälöidä valaisimia lähes miten tahansa ja pystymme tekemään sen paitsi nopeasti, myös järkevään hintaan.

Lue koko juttu Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden marraskuun numerosta https://www.y-lehti.fi/lehdet/2018/11/#p=16

pirkko.varjo@y-lehti.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa