Julkaistu 27.11.2018 0          

Fennia osti Folksam Vahinkovakuutuksen – kauppa vahvistui

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian yrityskauppa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n koko osakekannan ostosta on vahvistunut 27.11.2018. Yhtiöiden sulautumisprosessi käynnistyy kaupan vahvistumisen myötä.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia tiedotti 2.10.2018 ostavansa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat ruotsalainen Folksam Ömsesidig Sakförsäkring (omistusosuus 75 %), Veritas Eläkevakuutus (15 %) ja Aktia Pankki Oyj (10 %). Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) ja Finanssivalvonta (Fiva) ovat käsitelleet ja hyväksyneet yrityskaupan.

Kaupan myötä Folksam Vahinkovakuutus Oy:stä tulee Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö.

– Tarkoituksena on yhdistää vahinkovakuuttamisen toiminnot ja arvioimme fuusion toteutuvan keväällä 2019. Synergiaedut yhdistyneessä yhtiössä ovat merkittävät, kertoo konsernijohtaja Antti Kuljukka Fennia-konsernista.

Yhdistyminen tukee Fennian kasvustrategiaa ja vahvistaa markkinaosuutta vahinkovakuuttamisessa sekä mahdollistaa kilpailukykyisten palvelujen kehityksen asiakkaille.

– Lähdemme yhdessä rakentamaan yhtiötä, jonka tavoitteena on tarjota parasta asiakaskokemusta yli 380 000 kotitaloudelle ja yritysasiakkaallemme. Käynnistämme yhteistyön myös Veritaksen ja Aktia Pankin kanssa, jotta palveluketju on Folksamin asiakkaille katkeamaton, toteaa Antti Kuljukka.

Kaupan vahvistuminen ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä, ja asiakkaille tiedotetaan prosessin etenemisen eri vaiheista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Skärgårdens Brunnsborrning Ab

Skärgårdens Brunnsborrning Ab

Kaivonporausta, Maankäytönsuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa