Julkaistu 27.11.2018 0          

Fennia osti Folksam Vahinkovakuutuksen – kauppa vahvistui

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian yrityskauppa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n koko osakekannan ostosta on vahvistunut 27.11.2018. Yhtiöiden sulautumisprosessi käynnistyy kaupan vahvistumisen myötä.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia tiedotti 2.10.2018 ostavansa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat ruotsalainen Folksam Ömsesidig Sakförsäkring (omistusosuus 75 %), Veritas Eläkevakuutus (15 %) ja Aktia Pankki Oyj (10 %). Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) ja Finanssivalvonta (Fiva) ovat käsitelleet ja hyväksyneet yrityskaupan.

Kaupan myötä Folksam Vahinkovakuutus Oy:stä tulee Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö.

– Tarkoituksena on yhdistää vahinkovakuuttamisen toiminnot ja arvioimme fuusion toteutuvan keväällä 2019. Synergiaedut yhdistyneessä yhtiössä ovat merkittävät, kertoo konsernijohtaja Antti Kuljukka Fennia-konsernista.

Yhdistyminen tukee Fennian kasvustrategiaa ja vahvistaa markkinaosuutta vahinkovakuuttamisessa sekä mahdollistaa kilpailukykyisten palvelujen kehityksen asiakkaille.

– Lähdemme yhdessä rakentamaan yhtiötä, jonka tavoitteena on tarjota parasta asiakaskokemusta yli 380 000 kotitaloudelle ja yritysasiakkaallemme. Käynnistämme yhteistyön myös Veritaksen ja Aktia Pankin kanssa, jotta palveluketju on Folksamin asiakkaille katkeamaton, toteaa Antti Kuljukka.

Kaupan vahvistuminen ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä, ja asiakkaille tiedotetaan prosessin etenemisen eri vaiheista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Cafe Ravintola Masku /Maskun Juhlapalvelu Ky

Cafe Ravintola Masku /Maskun Juhlapalvelu Ky

Juhlapalveluja, Kahviloita, Pitopalvelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa