Julkaistu 28.11.2018 0          

Jokainen Turun keskustan liikkeen ostokuitti on nyt myös arpajaislipuke

Turun Ydinkeskustayhdistys järjestää joulukuussa arpajaiset, joihin voi osallistua millä tahansa keskustan liikkeen ostokuitilla. Viiden viikon aikana arvotaan yhteensä 500 euron edestä lahjakortteja keskustan liikkeisiin.

Joululahjan saattaa tänä vuonna saada jo hieman aiemmin, kun asioi Turun ydinkeskustan liikkeissä. Lähettämällä ostoskuittinsa sähköpostilla osoitteeseen joulunpolku@keskellaturkua.fi tai WhatsAppilla numeroon 041 717 9833 osallistuu lahjakorttien arvontaan. Kuitin voi lähettää myös perinteisesti postitse osoitteeseen Turun Ydinkeskustayhdistys ry, c/o Turun kauppakamari, Puolalankatu 1, 20100 Turku. Kuitissa ei tarvitse näkyä ostoksia, vaan riittää kun kuitista voi lukea ostopaikan ja päivämäärän.

- Saapuipa ydinkeskustaan millä kulkuvälineellä tahansa, niin nyt jokaisella on mahdollisuus voittaa keskustassa asioimalla. Joulukuun viikkojen aikana tarjolla on myös runsaasti ohjelmaa aina tonttujuoksusta lasten päivään, Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Katariina Räike kertoo.

Arpajaisiin voi osallistua vaikkapa kahvilan tai ruokakaupan kuitilla ja myös pysäköintilipuke kelpaa. Oleellista on, että kuitti on jostain ydinkeskustan liikkeestä.

Joka viikon lopuksi arvotaan neljän viikon ajan kaksi 25 euron arvoista lahjakorttia ja yksi 50 euron arvoinen lahjakortti. Viidennellä viikolla arvotaan yksi 100 euron arvoinen lahjakortti. Osallistua voi niin monella kuitilla kuin haluaa.

Askartele joulukortti yksinäiselle vanhukselle

Joulukuun ajan lauantaisin 4H-yhdistys järjestää Hansakortteliin askartelupisteen, missä lapset voivat askarrella joulukortteja yksinäisille vanhuksille. Turun Ydinkeskustayhdistys toimittaa kortit eteenpäin ennen joulua.

- Kaikkien lapsiperheiden kannattaa muistaa lauantai 8.12., jolloin vietämme lasten päivää. Tuolloin on luvassa kävelykadulla muun muassa keppihevosrataa, poniajelua ja nallesairaala Pihlajalinnan oikeassa leikkaussalissa. Oma nalle kannattaa napata mukaan, tapahtumasta vastaava Tiina Nousiainen vinkaa.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetään myös Hansakorttelissa tonttusuunnistus, jossa etsitään kauppakeskukseen piilotettuja tonttuja vihjeiden perusteella. Lähtöpaikka ja suunnistuslapun saa Hansatorin tonttumökki kuvauspisteeltä ja lomake palautetaan mökissä sijaitsevaan arvontalaatikkoon. Suunnistukseen voi osallistua 1.-22.12. välisenä aikana. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 100€ lahjakortti yhdistyksen jäsenliikkeisiin.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa