Julkaistu 30.11.2018 0          

Hansakortteli keskeyttää remontin joulukuun ajaksi

Joulurauha saapuu ennakkoon Hansakortteliin, sillä kauppakeskus on laittanut tauolle rakennustyöt joulusesongin ajaksi. Hansakorttelin teettämän kyselyn mukaan noin 60 % Varsinais-Suomessa asuvista suunnittelee pitävänsä joululahjabudjettinsa viime vuoden tasolla.

Hansakortteli rauhoittuu rakennustöiden osalta joulun viettoon heti joulukuun alusta, ja uudistustöiden sijasta kauppakeskus täyttyy monipuolisesta ohjelmasta. Kulkeminen helpottuu, kun Hansatorille vievät espanjalaiset portaat avataan väliaikaisesti joulukuun ajaksi.

— Joulun hengessä olemme tuoneet monia yhteisöllisiä tempauksia kauppakeskukseemme. Tuttuun tapaan hyväntekeväisyysjärjestö Hopen pisteellä Espresso Housen edessä voi muistaa vähävaraisten perheiden lapsia joululahjalla. 4H-yhdistys pitää puolestaan lauantaisin Hansakorttelissa askartelupistettä BR-Leluliikkeen edustalla, jossa lapset voivat askarrella yksinäisille vanhuksille mieltä lämmittävän kortin, Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen kertoo.

Lauantaina 1.12. Tivoli Sariolan suosittu karuselli tekee paluun Hansakortteliin. Ilmainen karuselli ilahduttaa lapsia klo 11-19.

Joulukuun lauantait ovat täynnä ohjelmaa, Hansakorttelin käytävillä seikkailee useita eri maskotteja ja luvassa on myös tanssiesityksiä, tonttumökki kuvauspisteineen ja Stockmannilla piparkakkujen koristelupaja.

Enemmistö säilyttää joulubudjetin samana

Hansakorttelin SynoIntillä teettämästä kyselystä käy ilmi, että 60 % aikoo pitää joululahjabudjettinsa samana kuin edellisenä vuonna. 20 % aikoo karsia budjettia ja 5 % lisätä viime vuodesta. 15 % ei osaa arvioida, miten oma kulutus kehittyy.

— Odotamme joulusesongista tänä vuonna erittäin vilkasta ja uskomme, että ydinkeskustan laaja panostus jouluohjelmaan ja erilaisiin markkinointitoimenpiteisiin houkuttelee väen keskustaan nauttimaan joulun tunnelmasta. Hansakorttelin vuoden toinen puolisko on ylipäätään sujunut varsin mukavasti ja Black Friday oli jälleen menestys aiempien vuosien tapaan, kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen kertoo.

Varsinaissuomalaisista noin joka viidennes aikoo jakaa jouluiloa myös hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta. Yleisin lahjoitussumma sijoittuu 11-40 euron välille.

— Saimme Hopen keräykseen viime vuonna yli 1 000 lahjaa. Valitettavaa kuitenkin on, että avuntarve on vuosi vuodelta suurempi. Keräykseen on helppo osallistua ja jo pienelläkin lahjalla voi antaa hyvän joulumielen jollekin lähiseudun lapselle, Laaksonen sanoo.

SynoIntin kyselyyn vastasi 500 varsinaissuomalaista lokakuussa. Kysely tehtiin internetpaneelin kautta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa