Julkaistu 04.12.2018 0          

Classic American Diner toi Beyond Meat -burgerit Suomeen

Kulttituotteeksi nousseen Beyond Meat -tuotesarjan burgeripihvit lanseerattiin Classic American Dinereissa. Maailman ensimmäinen lihankaltaisesti paistuva ja maistuva, 100% kasvisproteiinista valmistettu vegaaninen pihvi lanseerattiin vuonna 2016. Beyond Meat -burgerit tulevat myyntiin kaikkiin diner-perheen ravintoloihin ympäri Suomea tämän viikon aikana.

Classic American Diner -ravintoloiden perinteinen, amerikkalaista diner-maailmaa mukailevan ruokalistan rohkea uudistusprosessi on aloitettu. Perinteisesti etenkin perheravintoloina tunnetun diner-perheen tuotekehityksessä on otettu huomioon rohkeasti erilaisten asiakasryhmien toiveet. Nyt odotettu Beyond Meat -burger tuodaan suosittujen classic-burgereiden ja cheese-burgereiden rinnalle. Ennakko-lanseerauksesta saatujen asiakaspalautteiden myötä burgeripihvi on päätetty tuoda valikoimaan kaikissa seitsemässä kaupungissa, joista Classic American Diner -ravintoloita löytyy.

Classic American Dinereissa Beyond Meat -burgeriannoksen voi valita kokonaan vegaanisena, jolloin myös majoneesi ja Cheddar ovat vegaanisia. Samalla annos puhuttelee myös lihanystäviä, suutuntumaltaan läheisesti lihankaltainen pihvi on saavuttanut laajan fanikunnan. Vuonna 2016 Amerikassa Beyond Meat -burgeripihvi oli ensimmäinen vegaaninen pihvi, joka otettiin lihapihvien kylkeen myyntiin laajalti.

- Olemme kokeilleet erilaisia kastike- ja maustevaihtoehtoja, halusimme tehdä tästäkin uutuudesta omanlaisensa, jotta se istuu listaamme. Amerikkalaiseen diner-tyyliin burgerimme kootaan perusmauilla ja asiakas pystyy muokata niitä omien mieltymysten mukaan. Jo ennakkolanseerauksessa asiakkailtamme kiitosta sai myös herneproteiiniin pohjautuvan Beyond Meat -burgerin sopivuus erikoisruokavalioihin - pihvi ei sisällä soijaa, gluteenia, sipulia ja se on GMO vapaata. Kokonaisuudessaan Beyond Meat:in missio tehdä hyvää niin ihmisille, ilmastolle, luonnolle kuin eläimillekin istuu ajatusmaailmaamme ja pitkäaikaiseen kehitystyöhömme, kertoo ravintoloiden tuotekehityksestä vastaava Joni Heinikoski.

- Vaikka olemme toimineet vakaasti jo useiden vuosien ajan, on uudistuminen elinehto. Asiakaskuntamme on vaativaa ja olemme hyvällä menestyksellä tuoneet erilaisia, rohkeitakin vaihtoehtoja tarjolle vuosien varrella. Beyond Meat -burgeripihvin saaminen valikoimaamme on pitkällisen työn tulos ja ennakkokommenttien perusteella sitä on Suomeen odotettu, kertoo liiketoimintajohtaja Tero Kaikkonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa