Julkaistu 04.12.2018 0          

Classic American Diner toi Beyond Meat -burgerit Suomeen

Kulttituotteeksi nousseen Beyond Meat -tuotesarjan burgeripihvit lanseerattiin Classic American Dinereissa. Maailman ensimmäinen lihankaltaisesti paistuva ja maistuva, 100% kasvisproteiinista valmistettu vegaaninen pihvi lanseerattiin vuonna 2016. Beyond Meat -burgerit tulevat myyntiin kaikkiin diner-perheen ravintoloihin ympäri Suomea tämän viikon aikana.

Classic American Diner -ravintoloiden perinteinen, amerikkalaista diner-maailmaa mukailevan ruokalistan rohkea uudistusprosessi on aloitettu. Perinteisesti etenkin perheravintoloina tunnetun diner-perheen tuotekehityksessä on otettu huomioon rohkeasti erilaisten asiakasryhmien toiveet. Nyt odotettu Beyond Meat -burger tuodaan suosittujen classic-burgereiden ja cheese-burgereiden rinnalle. Ennakko-lanseerauksesta saatujen asiakaspalautteiden myötä burgeripihvi on päätetty tuoda valikoimaan kaikissa seitsemässä kaupungissa, joista Classic American Diner -ravintoloita löytyy.

Classic American Dinereissa Beyond Meat -burgeriannoksen voi valita kokonaan vegaanisena, jolloin myös majoneesi ja Cheddar ovat vegaanisia. Samalla annos puhuttelee myös lihanystäviä, suutuntumaltaan läheisesti lihankaltainen pihvi on saavuttanut laajan fanikunnan. Vuonna 2016 Amerikassa Beyond Meat -burgeripihvi oli ensimmäinen vegaaninen pihvi, joka otettiin lihapihvien kylkeen myyntiin laajalti.

- Olemme kokeilleet erilaisia kastike- ja maustevaihtoehtoja, halusimme tehdä tästäkin uutuudesta omanlaisensa, jotta se istuu listaamme. Amerikkalaiseen diner-tyyliin burgerimme kootaan perusmauilla ja asiakas pystyy muokata niitä omien mieltymysten mukaan. Jo ennakkolanseerauksessa asiakkailtamme kiitosta sai myös herneproteiiniin pohjautuvan Beyond Meat -burgerin sopivuus erikoisruokavalioihin - pihvi ei sisällä soijaa, gluteenia, sipulia ja se on GMO vapaata. Kokonaisuudessaan Beyond Meat:in missio tehdä hyvää niin ihmisille, ilmastolle, luonnolle kuin eläimillekin istuu ajatusmaailmaamme ja pitkäaikaiseen kehitystyöhömme, kertoo ravintoloiden tuotekehityksestä vastaava Joni Heinikoski.

- Vaikka olemme toimineet vakaasti jo useiden vuosien ajan, on uudistuminen elinehto. Asiakaskuntamme on vaativaa ja olemme hyvällä menestyksellä tuoneet erilaisia, rohkeitakin vaihtoehtoja tarjolle vuosien varrella. Beyond Meat -burgeripihvin saaminen valikoimaamme on pitkällisen työn tulos ja ennakkokommenttien perusteella sitä on Suomeen odotettu, kertoo liiketoimintajohtaja Tero Kaikkonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa