Julkaistu 04.12.2018 0          

Wiklundilla aukeaa uusi ravintola

Rapidon tarjoilun ytimessä ovat salaattipöytä ja burgerit.

Wiklundin yhteyteen avataan uusi Rapido-ravintola keskviiikkona 5.12. Rapidon tarjoilun ytimessä ovat salaattipöytä ja burgerit. Wiklundin Rapido on ketjun toinen tulokas.

- Valikoimamme keskiössä ovat burgerit sekä runsas salaattipöytä. Burgerivaihtoehtoja on useita, vegaaneille luonnollisesti omansa, kertoo Rapidon kehityspäällikkö Sampo Laukkanen.

Delityyppisen ravintolan tarjoilut vaihtuvat kellonaikojen mukaan, lounaasta iltaruokaan. Itsepalvelutiskiltä on helppo valita haluamansa syötävä ja juotava. Lounaalla esiin nostetaan salaattipöytä. Iltapäivän kahvihetki tarkoittaa suolaisia ja makeita herkkuja, smoothieita ja tuorepuristettuja mehuja. Iltaa kohden korostetaan pienpanimo-oluita, viinejä ja juomasekoituksia. Burgervalikoima on Rapidossa tarjolla koko päivän.

Wiklundille tulee Rapidon lisäksi useita uusia ravintoloita, muun muassa kattoravintola ja italialainen Trattoria. Keväällä 2019 aukeaa myös 112 huoneen Original Sokos Hotel Wiklund.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 07.02.2019


Seuraa meitä somessa