Julkaistu 11.12.2018 0          

Forenom tuo Hansakortteliin kodinomaisen majoituksen

Forenomin uusi majoituskohde on suunniteltu palvelemaan ensisijaisesti yrityksiä, jotka etsivät joustavaa majoitusta työntekijöilleen.

Forenom ja Kauppakeskus Hansa uutisoivat viime vuonna palauttavansa majoitustoiminnan Turun keskustan Hansakortteliin. Rakennuksen historiaa kunnioittaen restauroitu majoituskohde on nyt valmis ja 34 huoneistoa avaavat ovensa tammikuussa 2019.

– Uusi huoneistohotelli sopii erinomaisesti Turun keskustan tulevaisuusvisioihin ja tukee niin Hansakorttelin kuin koko keskustankin monipuolista palvelurakennetta. Majoituspalvelut edesauttavat myös samassa kiinteistössä sijaitsevien toimistotilojen uudistamishanketta sekä luovat kysyntää kahvila- ja ravintolapalveluille, kertoo Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen.

Forenomin uusi majoituskohde on suunniteltu palvelemaan ensisijaisesti yrityksiä, jotka etsivät joustavaa majoitusta työntekijöilleen.

– Asiakasyrityksillämme on tarve majoittaa työntekijänsä Turussa kodinomaisesti ja järkevästi. Tarjoamme kilpailukyisen vaihtoehdon perinteiselle hotellimajoitukselle, sillä räätälöityjen palveluiden lisäksi majoittuja elää Turun ydinkeskustassa kodinomaisesti muun muassa ruoanlaitto- ja pyykinpesumahdollisuuden ansiosta, kertoo Forenomin aluejohtaja Max Lindén.

Forenomilla on entuudestaan Turun alueella 300 asuntoa, joista parhaiten tunnetaan Kakolanmäen vankimielisairaalaan rakennetut design-asunnot. Kysynnän kasvun odotetaan jatkuvan myös ensi vuonna ja Turussa Forenomilla on uusia kohteita tulossa myös Telakan alueelle sekä Länsikeskukseen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa