Julkaistu 08.01.2019 0          
LUKUVINKKI

Taksiyrittäjän uusi alku

Invataksi. Rosita Kallio hoitaa tottuneesti pyörätuolit autoon ja sieltä pois.

Marttilan Vuoden yrittäjäksi valittiin Rosita Kallion Invataksipalvelu Turku Oy. Palkittu yrittäjä on viime ajat totutellut taksiuudistuksen tuomiin muutoksiin joista näkyvin on se, että Kallio on nyt yrityksensä ainut työntekijä.

- Eihän se taksiuudistus mikään työllistävä ollut. Aikaisemmin meillä oli työntekijöitä, jotka nyt jouduin irtisanomaan. Kalustovaatimusten muututtua päädyttiin ratkaisuun, jossa yrityksessä on vain yksi auto. Piti aloittaa tavallaan uudelleen alusta. Tuntuu, että uudistuksia tehdessä ihmiset unohtuvat ja ajatellaan vain rahaa. Kysyttäisiin joskus niiltä, joiden asioista on kyse; miksi ihmisiltä, joilla on muutenkin vaikeaa, otetaan aina pois?

Kallio hoitaa kaikenlaisia taksiajoja, myös invakuljetuksia Kela-keskuksen kautta. Aiemmat kaksi autoa on vaihdettu 8-paikkaiseen invavarusteltuun Fordiin. Suuri osa ajoista keskittyy Turkuun ja työpäivät ovat tyypillisesti rikkonaisia. Odotusaikoina Kallio lukee, käy syömässä tai tekee käsitöitä. Hyvällä säällä tauon voi käyttää vaikka ulkoiluun.

Varsinaisena vapaa-aikana Kallio on usein Marttilan Yrittäjien asioilla. Hallitusaktiivia työllistää tähän aikaa vuodesta etenkin tuleva joulunavaus. Järjestötyössä parasta on ihmisten tapaaminen ja yhdessä tekeminen.

- Yrittäjän täytyy olla aidosti kiinnostunut ihmisistä.

Lisää palkittuja yrittäjiä Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden joulukuun numerossa https://www.y-lehti.fi/lehdet/2018/12/#p=30

pirkko.varjo@y-lehti.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Maskun apteekki

Maskun apteekki

Apteekkeja, Hygieniatuotteita, Hygieniatuotteita, Jalkojen hoitoa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa