Julkaistu 02.01.2019 0          

Turku etsii kehittämiskumppania entisen Luolavuoren vanhainkodin alueelle

Turun kaupunki etsii kehityskumppania entisen Luolavuoren vanhainkodin alueen kehittämiseksi. Tavoitteena on löytää alueelle ja sen rakennuksille uusi omistaja sekä ympäristölliset ja muut lähtökohdat huomioiva suunnitelma.

Virvoituksentie 3:n alueelle ja sen rakennuksille haetaan yhtä tai useampaa omistajaa. Kilpailutus järjestetään kaksivaiheisena kilpailullisen neuvottelumenettelyn kautta. Tavoitteena on innovatiivinen suunnitelma, joka mahdollistaisi rakennusten saneerauksen ja uudiskäytön sekä mahdollisen korvaavan rakentamisen tai muun uudisrakentamisen. Tällä hetkellä tilat toimivat opiskelija-asuntolana.

- Alueella on merkittäviä maisema- ja luontoarvokohteita, kuten näyttäviä muinaisrantakivikkoja, joiden odotamme tulevan huomioiduksi kilpailuehdotuksissa, kertoo maankäyttöinsinööri Tuomas Lindholm kaupunkiympäristötoimialalta.

Asemakaavaluonnos laaditaan valittavan kehityskumppanin tai -kumppaneiden kanssa kilpailuprosessin tuloksia hyödyntäen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen konsultointi ja suunnittelu

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa