Julkaistu 02.01.2019 0          

Turku etsii kehittämiskumppania entisen Luolavuoren vanhainkodin alueelle

Turun kaupunki etsii kehityskumppania entisen Luolavuoren vanhainkodin alueen kehittämiseksi. Tavoitteena on löytää alueelle ja sen rakennuksille uusi omistaja sekä ympäristölliset ja muut lähtökohdat huomioiva suunnitelma.

Virvoituksentie 3:n alueelle ja sen rakennuksille haetaan yhtä tai useampaa omistajaa. Kilpailutus järjestetään kaksivaiheisena kilpailullisen neuvottelumenettelyn kautta. Tavoitteena on innovatiivinen suunnitelma, joka mahdollistaisi rakennusten saneerauksen ja uudiskäytön sekä mahdollisen korvaavan rakentamisen tai muun uudisrakentamisen. Tällä hetkellä tilat toimivat opiskelija-asuntolana.

- Alueella on merkittäviä maisema- ja luontoarvokohteita, kuten näyttäviä muinaisrantakivikkoja, joiden odotamme tulevan huomioiduksi kilpailuehdotuksissa, kertoo maankäyttöinsinööri Tuomas Lindholm kaupunkiympäristötoimialalta.

Asemakaavaluonnos laaditaan valittavan kehityskumppanin tai -kumppaneiden kanssa kilpailuprosessin tuloksia hyödyntäen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa