Julkaistu 02.01.2019 0          

Turku etsii kehittämiskumppania entisen Luolavuoren vanhainkodin alueelle

Turun kaupunki etsii kehityskumppania entisen Luolavuoren vanhainkodin alueen kehittämiseksi. Tavoitteena on löytää alueelle ja sen rakennuksille uusi omistaja sekä ympäristölliset ja muut lähtökohdat huomioiva suunnitelma.

Virvoituksentie 3:n alueelle ja sen rakennuksille haetaan yhtä tai useampaa omistajaa. Kilpailutus järjestetään kaksivaiheisena kilpailullisen neuvottelumenettelyn kautta. Tavoitteena on innovatiivinen suunnitelma, joka mahdollistaisi rakennusten saneerauksen ja uudiskäytön sekä mahdollisen korvaavan rakentamisen tai muun uudisrakentamisen. Tällä hetkellä tilat toimivat opiskelija-asuntolana.

- Alueella on merkittäviä maisema- ja luontoarvokohteita, kuten näyttäviä muinaisrantakivikkoja, joiden odotamme tulevan huomioiduksi kilpailuehdotuksissa, kertoo maankäyttöinsinööri Tuomas Lindholm kaupunkiympäristötoimialalta.

Asemakaavaluonnos laaditaan valittavan kehityskumppanin tai -kumppaneiden kanssa kilpailuprosessin tuloksia hyödyntäen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

03/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.03.2019


Seuraa meitä somessa