Julkaistu 05.01.2019 0          

Yrittäjiä ehdolla Vuoden Turkulaiseksi

Turkulaisten on aika valita TPS:n jääkiekkolegenda Tomi Kallion seuraaja perinteisessä Vuoden Turkulainen äänestyksessä. Omaa suosikkiaan voi äänestää 5.­–24.1.2019 Kaupunkilehti Turkulaisen tai Radio Cityn verkkosivulla. Voittaja julkistetaan tammikuun lopussa.

Uuden vuoden vaihduttua käännetään katseet vielä kerran menneeseen vuoteen 2018 ja valitaan turkulaisten keskuudesta henkilö, joka on parhaiten tehnyt Turkua ja turkulaisuutta tunnetuksi positiivisella tavalla. Järjestäjien laatimassa ehdokaslistassa on kymmenen oman alansa huippua, mutta äänestää voi tuttuun tapaan myös omaa ehdokasta. Tänäkin vuonna ehdolla on myös yrittäjiä.

Kisu Korsi

Kisu Korsi on arvostettu turkulainen muotisuunnittelija, jonka upeita luomuksia nähtiin jälleen myös itsenäisyyspäivänä Linnanjuhlissa. Kisun erityisosaamista ovat erittäin taidokkaasti tehdyt mittatilauskorsetit.

Marjo Sjöroos

Turkulainen mallimamma Marjo Sjöroos perusti 30 vuotta sitten Fashion Teamin, josta on tullut todellinen huippumallitehdas. Sama pätee Miss Turku -kilpailuun, jota Sjöroos on pyörittänyt 30 vuoden ajan.

Janne Helin

Arkkitehti Janne Helin on toiminut vuodesta 2012 lähtien Schauman Arkkitehdit Oy:n toimitusjohtajana. Hän on vastannut Uuden Hamburger Börsin luonnoksista, jotka saivat lokakuussa innostuneen vastaanoton.

Eino ja Aapeli

10-vuotiaat turkulaiskaksoset Eino ja Aapeli esiintyivät ensimmäistä kertaa julkisuudessa Robinin musiikkivideolla. Tänä vuonna pirteä duo nousi koko Suomen tietoisuuteen ”Mä voisin olla se” -singlellään.

Mikko Hupa

Sata vuotta täyttäneen Åbo Akademin rehtori Mikko Hupa on tehnyt mittavan akateemisen uran. Hän puolustaa vahvasti yliopiston asemaa ja puhuu kansainvälistymisen ja moninaisuuden puolesta.

Miska Kaukonen

Näyttelijä Miska Kaukonen loisti Taru Sormusten herrasta -näytelmän Klonkkuna ja sai kriitikoilta runsaasti kiitosta. Hän on tuttu paitsi Turun kaupunginteatterin ja Linnateatterin lavoilta myös valkokankaalta.

Sirpa Korte

Föli pitää turkulaiset liikkeessä. Fölin takana on Turun joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte, jonka johdossa keltaiset bussit ovat saaneet rinnalleen kaupunkipyörät eli Föllärit ja huippusuositut Fölin vesibussit.

Susanna Tapani

Viidet MM-kisat sekä kahdet olympialaiset pelannut jääkiekkoilija Susanna Tapani haluaa nostaa TPS:n Suomen parhaaksi jääkiekkojoukkueeksi. Tapani on myös ringeten hallitseva maailmanmestari.

Suvi Kotilainen

Turun Suurtorin keskiaika ry:n tuottaja-toiminnanjohtaja Suvi Kotilainen järjestää Keskiaikaisia markkinoita ja Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoita. Hän on myös Dirty River Roller Derby ry:n puheenjohtaja.

Operaatio Ruokakassi

Operaatio Ruokakassi auttaa vähävaraisia Turussa ja lähikunnissa. Se hankkii ruokaa, hygieniatuotteita ja vaatteita jaettavaksi vähävaraisille ihmisille. Toissa vuonna yhdistys jakoi noin 158 000 ruokakassia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa