Julkaistu 04.01.2019 0          

Turun AMK:n varainhankinta keräsi lähes 2 miljoonaa euroa

Turun ammattikorkeakoulun varainhankinta eli Osaamisanti keräsi lahjoituksia yhteensä 1,9 miljoonaa euroa.

Etenkin Turun AMK:n yhteistyökumppanit lähtivät Osaamisantiin laajasti mukaan. Suurimpia lahjoittajia ovat Wihuri-konserni ja Teknologiateollisuus ry. Lisäksi mukana on paljon alueen muita yrityksiä ja yksityisiä lahjoittajia. Varainhankintakampanja oli käynnissä vuoden 2018 ajan.

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja etenkin kumppaneidemme aktiiviseen osallistumiseen. Lahjoitukset ovat sijoituksia inhimilliseen pääomaan ja alueen osaamisen kehittämiseen, kuvaa Turun ammattikorkeakoulun rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Lahjoitusten ja valtion vastinrahan tuotto tullaan käyttämään oppimisympäristöjen kehittämiseen. Lisäksi varainhankinnan tuotoilla parannetaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatioympäristöjä entistä paremmin tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö kohdentaa ammattikorkeakouluille vastinrahoitusta suhteessa niiden vuoden 2018 loppuun mennessä keräämään yksityiseen pääomaan. Yhteensä ammattikorkeakoulujen pääomittamiseen on varattu 24 miljoonaa euroa.

Turun AMK:n varainhankinta jatkuu vuoden 2019 loppuun. Lahjoittaja voi vähentää yli 850 euron lahjoituksen verotuksessa. Tänä vuonna kerätystä lahjoitusrahasta ei makseta valtion vastinrahaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 11 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 470 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa-osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa - kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

12/2018Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.12.2018


Seuraa meitä somessa