Julkaistu 07.01.2019 0          

KiiltoClean ehdolla Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi

Kiillossa uskotaan vahvasti, että henkilöstön hyvinvoinnilla on positiivinen vaikutus työviihtyvyyteen ja yrityksen tulokseen. Yrityksessä halutaan, että asiakkaita palvelee positiivinen, energinen ja työssään hyvin viihtyvä henkilöstö.

Tavoitteena saada henkilöstö liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi

Kiillossa on tehty töitä työhyvinvoinnin ja henkilöstöliikunnan edistämiseksi jo useiden vuosikymmenten ajan. Henkilöstöliikuntatoiminnan käytännön toteutuksista vastaava konsernijohtajan assistentti Tiina Niemi pitää tärkeänä jatkuvaa kehitystyötä:

- UKK-instituutin huhtikuussa 2018 julkaiseman raportin mukaan vähäisen liikunnan ja heikon fyysisen kunnon kustannus yhteiskunnalle on suuri ja valitettavasti yhä kasvussa. Yksi henkilöstöliikuntatoiminnan tärkeä tehtävä on ehkäistä tätä kehitystä yrityksissä. Tavoitteenamme on saada henkilöstömme liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi, mikä tukee työntekijöiden jaksamista sekä töissä että vapaa-ajalla työpäivän jälkeen.

Kiillossa tuetaan henkilöstön fyysistä aktiivisuutta monin eri tavoin. Laaja valikoima omia harrastusvuoroja tarjoaa henkilöstölle sekä liikunnan iloa että tärkeää sosiaalista toimintaa työkavereiden kanssa. Henkilöstöstä nimetyt ja tehtävään koulutetut liikunta-aktivaattorit tuovat omaan työyhteisöönsä tietoa harrastusmahdollisuuksista ja aktiviteeteista ja kannustavat työkavereita mukaan toimintaan.

Suomen Aktiivisin Työpaikka julkistetaan Urheilugaalassa tammikuussa

Suomen Aktiivisin Työpaikka 2018 valitaan kolmen finalistiehdokkaan joukosta Helsingissä 17.1.2019 järjestettävässä Urheilugaalassa. KiiltoClean Oy:n lisäksi ehdolla ovat Nokia Oyj ja Vakuutuskeskus.

KiiltoClean Oy:n ehdokasperusteluissa todetaan mm. seuraavaa:

- KiiltoCleanilla on pitkät perinteet liikunnan edistämisessä ja henkilöstön liikunnan tukemisessa. Liikuntaohjelmaa on uudistettu vuosien saatossa vastaamaan työn ja arjen muutoksia. Laadukkaasti koulutetut liikunta-aktivaattorit, monipuolinen liikuntatarjonta ja lähes 200 työntekijän vapaaehtoisuuteen perustuva systemaattinen kuntotason seuranta nostavat merkittävästi henkilöstön liikuntamääriä.

- Ehdokkuus on meille hieno tunnustus tekemästämme työstä. Työ kuitenkin jatkuu, sillä työhyvinvoinnin kehittäminen on pitkäjänteistä toimintaa. Laakereilleen ei saa jäädä lepäämään, vaan aina voi kehittää ja uudistua. Varmasti hetken kuitenkin nautiskelemme saavutuksistamme, jos voittajan Uno-pokaali meille Urheilugaalassa ojennetaan, toteaa Tiina Niemi.


-->

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa